Βίκυ Κουλιανού: Το σχόλιο για την φωτογράφιση με τα έντονα στο GNTM - «Όταν θέλω να σκοτώσω μία κατσαρίδα...»

Θα την έκανε η όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Κουλιανού: Το σχόλιο για την φωτογράφιση με τα έντονα στο GNTM - «Όταν θέλω να σκοτώσω μία κατσαρίδα...»

Η Βίκυ Κουλιανού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση στο GNTM και συγκεκριμένα στην φωτογράφιση με τα έντονα.

«Τα συγχαρητήριά μου. Γιατί αρκεί εγώ να πω ότι όταν θέλω να σκοτώσω μία κατσαρίδα στο σπίτι, φοράω γαλότσες», είπε μεταξύ άλλων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα έκανε πολύ εύκολα τη φωτογράφιση.

Στη συνέχεια, όπως δήλωσε τα μοντέλα μπορούν να πουν όχι αν δεν θέλουν να φωτογραφηθούν σε ένα concepot, ωστόσο δεν θα πάρουν τη δουλειά.

Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Κουλιανού, μέχρι και σήμερα διαθέτει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της και έχουμε φωτογραφίες απόδειξη.

GNTM: Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει το λόγο που απέρριψε την πρόταση τους - «Επέλεξα να...»

Η Βίκυ Κουλιανού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων το λόγο που αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του GNTM για να συμμετέχει σε ένα επεισόδια.

Όπως εξήγησε το μοντέλο η πρόταση της έγινε πολύ ξαφνικά και τελευταία στιγμή, για αυτό κιόλας προτίμησε να πάει διακοπές τις οποίες είχε κανονίσει.

Ωστόσο, θέλησε να αναφερθεί και στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τις αποχωρήσεις των ηθοποιών. Με ποιο πρόσφατη αυτή του Θάνου Καληώρα, όπου έγινε χαμός.

«Έχει συζητηθεί πολύ η παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Κάποια πράγματα μάλλον είναι καρμικά, αυτή είναι η δική μου εξήγηση, αυτή την εξήγηση δίνω εγώ στα πράγματα. Ο ντόρος δεν είναι ποτέ κακός, δηλαδή όταν μια δουλειά ακούγεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν πιστεύω ότι αυτή η δουλειά έχει ακουστεί άσχημα…

Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει να υπάρχουν αποχωρήσεις, κάποιες δυσαρέσκειες, κάτι που να μην αρέσει. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη βάση, την ποιότητα και την ουσία της δουλειάς. Δεν θέλω να σχολιάσω την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα, ποτέ δεν σχολιάζω γιατί, που, πώς», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

GNTM Βίκυ Κουλιανού

Για αυτό το λόγο η Βίκυ Κουλιανού απέρριψε την πρόταση του GNTM

Στην συνέχεια η Βίκυ Κουλιανού, αναφέρθηκε στο GNTM και στην πρόταση που της είχε γίνει από τους υθίνοντες να κάνει μια guest εμφάνιση στο παιχνίδι και να διδάξει μερικά πράγματα στα κορίτσια.

«Είχα πρόταση πέρυσι για το GNTM για μια γκεστ εμφάνιση, η οποία θα ήταν σε ένα επεισόδιο και θα ήταν σαν διδασκαλία για τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς πέρυσι δεν κατάφερα να το κάνω γιατί η πρόταση μου έγινε λίγο αιφνίδια και τελευταία στιγμή. Είχα κανονίσει να πάω διακοπές και επέλεξα να πάω διακοπές», ανέφερε η ίδια.