Αλλαγές για την Μαρία Μπακοδήμου - Η αποκάλυψη στον αέρα του OPEN για το Style me up

Τι θα συμβεί από την Δευτέρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλλαγές για την Μαρία Μπακοδήμου - Η αποκάλυψη στον αέρα του OPEN για το Style me up

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου, το Style me up αλλάζει ώρα προβολής. Η αλλαγή αυτή ανακοινώθηκε στον αέρα του OPEN μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, το Style Me Up από την ερχόμενη Δευτέρα αντί για 14.45 θα προβάλλεται στις 14.00 το μεσημέρι. Ενώ, αλλαγές θα δει και γενικά το πρόγραμμα του σταθμού.

Tο Joker του Αλέξη Γεωργούλη μετακινείται στις 15.00, ενώ το “The Booth” στις 15.45.

Την συγκεκριμένη αλλαγή σας είχαμε αποκαλύψει νωρίτερα, μαζί και με τα νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση το Style me up.

Style Me Up: Η λιποθυμία του Τρύφωνα και τα παρασκήνια του show

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" και αναφέρθηκε στη πρόσφατη λιποθυμία του στα παρασκήνια της εκπομπής Style me up!

Ο γνωστός κομμωτής των διασήμων και κριτής αποκάλυψε στην κάμερα το πρόβλημα που έχει με το έντερό του και αυτό τον έκανε να μην αισθάνεται καλά και λιποθύμησε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι του ανέβηκε και ο πυρετός και φοβήθηκε για κορωνοϊό. Όλα όμως πήγαν καλά, όπως φαίνεται και ξεπέρασε το πρόβλημα σύντομα.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν επίσης η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος.

Ανατροπές, χιούμορ και καλή διάθεση είναι λίγα από αυτά που συμβαίνουν στην νέα εκπομπή μόδας του Open "Style me up". Δείτε εδώ όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα!

Style me up: «Τρέλανε» το πλατό ο Αλεξάνδρου - Σηκώθηκε και χόρευε με τη διαγωνιζόμενη

Χαμός επικράτησε στο πλατό του Style me up, όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σηκώθηκε πάνω και χόρεψε μαζί με την διαζωνιζόμενη σε λάτιν ρυθμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Λιάσκος αναρωτήθηκε με τι ασχολείται η παίκτρια, απαντώντας του «Γυμνάζομαι πολύ και τώρα τελευταία ασχολούμαι με τον μοντέρνο χορό».

Με παρότρυνση λοιπόν του ίδιου, αλλά και της παρουσιάστριας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παρόλο που είχε τις αντιρρήσεις του, σηκώθηκε πάνω και ο χορός ξεκίνησε. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή πρεμιέρα.