GNTM 3: Μείναμε "παγωτό" με τη μητέρα του Πέτσα - Είναι σαν φωτοτυπίες

Τώρα καταλάβαμε από ποιον πήρε την ομορφιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Μείναμε

"Παγωτό" μείναμε με το που είδαμε τη μητέρα του Παναγιώτη Πέτσα, του πρώην παίκτη του 3ου κύκλου του GNTM. Μαμά και γιος είναι σαν φωτοτυπίες.

Ο Παναγιώτης κατάφερε από την αρχή του παιχνιδιού να ξεχωρίσει. Τόσο λόγω της ομορφιάς του, αλλά και λόγω της εξομολόγησης του για τα κιλά που ήταν πριν από λίγα χρόνια και είχε συγκλονίσει.

Μετά την αποχώρηση του ωστόσο από το παιχνίδι, απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές του με την οικογένεια του και τους φίλους του. Η πρώτη που είδε μετά την έξοδο του, ήταν η μητέρα του και για όσους δεν την έχετε δει, ήρθε η ώρα για την γνωρίσετε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Παναγιώτης Πέτσας, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε “Για όσους αναρωτιούνται από που πήρα τα μάτια”.

GNTM 3 Παναγιώτης Πέτσας μητέρα

Παναγιώτης Πέτσας: Πριν το GNTM 3 είχε εμφανιστεί σε πρόγραμμα του OPEN

Μπορεί χθες 12/10, να παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Παναγιώτη Πέτσα από το GNTM 3, ωστόσο σήμερα έγιναν αποκαλύψεις για τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό το μοντέλο, είχε εμφανιστεί σε πρόγραμμα του OPEN.

Συγκεκριμένα, είχε ανέβει στη σκηνή του X-factor και είχε τραγουδήσεις. Όμως, οι κριτές δεν πίστευαν ότι είχε ταλέντο, με τον Γιώργο Θεοφάνους, να λέει πως ήταν ό,τι χειρότερο είχε ακούσει.

Όπως φαίνεται μετά το «άκυρο» που έφαγε, πήρε την απόφαση να αλλάξει πορεία και να ακολουθήσει το όνειρο του προς το μόντελινγκ. Δείτε και την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.