Σμαράγδα Καρύδη: Βγήκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και τα αποκάλυψε όλα για το Ένα εκατομμύριο Yen

«Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Βγήκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και τα αποκάλυψε όλα για το Ένα εκατομμύριο Yen

Στην εκπομπή Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Mega, «Ένα Εκατομμύριο Yen».

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη διαδικασία του παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει εφαρμογή και για τους τηλεθεατές που θα πρέπει σε πραγματικό χρόνο να δώσουν την σωστή απάντηση.

«Εδώ στο Mega ξεκίνησα με το Celebrity Game Night και πέρασα πολύ ωραία. Κατά καιρούς μου έχουν προτείνει κι άλλου τύπου εκπομπές. Νομίζω ότι στα τηλεπαιχνίδια, όταν είναι ωραίο το concept και μου αρέσει, νιώθω πιο εγώ. Όταν είναι μια εκπομπή μαγκαζίνο, έχεις μια πίεση με τα νούμερα τι πρέπει να λες κάθε φορά, τι να αλλάζεις, πως πρέπει να αλλάζει η θεματολογία για να πιάσει. Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να το παρακολουθήσω όλο αυτό» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Τα γενέθλιά της είχε η Βίκυ Βολιώτη και η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να στείλει και δημόσια τις ευχές της, με μια φωτογραφία τους από το παρελθόν, στην οποία η ηθοποιός είναι σαν άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο.

Ένα εκατομμύριο YEN - πρεμιέρα: Απίστευτα τα νούμερα της Καρύδη στο Mega

Πρεμιέρα είχε το απόγευμα της Δευτέρας 12/10 το νέο τηλεπαιχνιδί του Mega, Ένα εκατομμύριο YEN, με την Σμαράγδα Καρύδη στο... τιμόνι της παρουσίασης να σημειώνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης!

Για την ακρίβεια η Σμαράγδα Καρύδη κατάφερε να κάνει ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά του τηλεοπτικού σταθμού Mega, αφού έφτασε στο δυναμικό κοινό το 14,7%! Για τα δεδομένα του Mega, είναι ένα απίστευτο ποσοστό.

Να σημειωθεί πως στην απογευματινή ζώνη με αυτά τα νούμερα κατάφερε και βγήκε στην δεύτερη θέση, εκτοπίζοντας προγράμματα που βρίσκονται πάρα πολύ καιρό ή ακόμα και πάρα πολλά χρόνια στον αέρα.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 11,7
  • STAR: Elif 7,2
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 17,9
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 12,7
  • OPEN: Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο 7,2
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 14,7