Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Τραγούδησε Παντελή Παντελίδη η Σία Βοσκανίδου

Ποιο τραγούδι;

The Bachelor: Τραγούδησε Παντελή Παντελίδη η Σία Βοσκανίδου
News 15.10.2020 23:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο «The Bachelor» η Σία Βοσκανίδου «πιάστηκε» από την κάμερα να τραγουδά Παντελή Παντελίδη και, μάλιστα, το ίσως πιο γνωστό τραγούδι του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάλεσε ορισμένες παίκτριες σε ομαδικό ραντεβού, για να τον ακολουθήσουν στην φύση, πράγμα για το οποίο ξύπνησαν αρκετά νωρίς, παίρνοντας ένα λεωφορείο.

Μέσα σε αυτό το λεωφορείο φάνηκε να περνούν καλά και μία από τις παίκτριες αναρωτήθηκε, αν ταιριάζουν όλες μαζί για το ραντεβού. Κάπου εκεί, άρχισαν να τραγουδούν το «Δεν ταιριάζετε» του αδικοχαμένου Παντελίδη, με την… πρώην του, Σία, να το ερμηνεύει στο δρόμο για το ραντεβού με τον Βασιλάκο. Στο νοσοκομείο ύστερα από απόπειρα βιασμού η Σία από το Bachelor!

The Bachelor: "Πάγωσαν" με το ατύχημα της Σίας - Έπεσε κάτω!

«Πάγωσαν» στην παραγωγή του «The Bachelor», με τη Σία να τραυματίζεται και να δέχεται την φροντίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε την πρώην του Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να κάνει μαζί της κατάδυση, με τον Βασιλάκο να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιασμένος μαζί της, αλλά όταν βγήκαν στη στεριά υπήρξε ένα απρόοπτο.

Η Σία είχε μια κράμπα και ο Βασιλάκος άμεσα έσπευσε να τη βοηθήσει, ώστε να της περάσει ο τραυματισμός, όντας από πάνω της. Μόλις τελείωσαν με αυτό το ζήτημα, οι δυο τους συζήτησαν για τη μεταξύ τους σχέση, με το δεύτερο να μην της κρύβει το πόσο του αρέσει από την πρώτη ημέρα, που την είδε

The Bachelor - : Ανατροπή από την Νικολέττα - Πέταξε τα τριαντάφυλλα!

Η Νικόλ απο το The Bachelor φαίνεται πως δεν αντέχει το αίσθημα της ζήλειας και τον ανταγωνισμό που της ξυπνούν οι υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορεί να συγκρατήσει τις αντιδράσεις της.

Το ραντεβού του Παναγιώτη με τη Μαρίνα το προηγούμενο βράδυ την είχε στεναχωρήσει πολύ και ήταν στα... πατώματα.

Πιστεύει ότι η Μαρίνα κερδίζει έδαφος και ζηλεύει τη σχέση που φαίνεται να δημιουργεί με τον Παναγιώτη.

Έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε να πετάξει όλα τα τριαντάφυλλα που της έχει δώσει ο Παναγιώτης στα σκουπίδια...

Κάτι που έγινε αντικείμενο συζήτησης από τις υπόλοιπες οι οποίες είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τη Νικόλ να πετάει τη συλλογή από τριαντάφυλλα που είχε από τον Παναγιώτη. Μεγάλο spoiler! Αυτή θα είναι η μεγάλη νικήτρια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor - Spoiler: Αυτή θα είναι η μεγάλη νικήτρια!

The Bachelor: Η κολλητή της Έλενας Μπάση απαντάει για την ηλικία της - «Αντί να ασχοληθούν...»

Share