The Bachelor Highlights 15/10: Κλάματα, γκρίνιες, και αποχώρηση βόμβα!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor Highlights 15/10: Κλάματα, γκρίνιες, και αποχώρηση βόμβα!

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολουθήσαμε χθες στο σπίτι του "The Bachelor". Ο Παναγιώτης Βασιλάκος οδήγησε μια παίκτρια σε αποχώρηση, συνοδευόμενο από ουρλιαχτά και κλάματα, η Έλενα ξεσπά ενώ από την άλλη η Σία ανέδειξε το τραγουδιστικό της ταλέντο.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε, όπως και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

The Bachelor: Ουρλιαχτα και γκρίνιες στο διπλό ραντεβού - Φοβόταν τα... σκουλήκια παίκτρια

Από ψάρεμα φαίνεται πως… δεν το έχουν στο «The Bachelor», με δύο παίκτριες να βγαίνουν για ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ψαρεύοντας, αλλά τη μία να τον ξενερώνει, φοβούμενη τα σκουλήκια που δόλωναν.

Ο πρώτος Bachelor δεν έκρυψε την αγάπη του για τη θάλασσα και το εν λόγω χόμπι, που εξασκούσε στη Μάνη και την Αμοργό. Κάπως έτσι, διάλεξε δύο παίκτριες, οι οποίες έχουν δηλώσει πως λατρεύουν τη θάλασσα, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία.

Το τελευταίο, βέβαια, υπονοούσε πως μάλλον κάποια εκ των δύο θα αποχωρήσει και σήμερα (15/10) από το ριάλιτι. Σε κάθε περίπτωση, Μαγδαληνή και Μαριεύη πήγαν στο ραντεβού με τον Βασιλάκο, αλλά η δεύτερη δεν ήθελε να πιάσει το σκουλήκι, που λειτουργεί σαν δόλωμα, ξενερώνοντάς του. Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία της Αντζελίνας!

The Bachelor: Έξαλλη η Έλενα Μπάση με τον Βασιλάκο - «Μου κάνει πλάκα;»

Μες στα νεύρα μοιάζει να βρίσκεται η Έλενα Μπάση, με την… 38άρα του «The Bachelor» να μην αισθάνεται καθόλου καλά εξαιτίας της συμπεριφοράς του Παναγιώτη Βασιλάκου απέναντί της, βγάζοντας τον εκνευρισμό της, στις συμπαίκτριές της.

Ο πρώτος Bachelor, μετά το ραντεβού που διάλεξε μόνο για δύο γυναίκες, θα προχωρήσει σε ένα ομαδικό, στέλνοντας μια κάρτα στις υπόλοιπες συγκατοίκους και αναφέροντας ποιες θα τον ακολουθούσαν στην φύση.

Μέσα σε αυτές, όμως, δε βρισκόταν η Έλενα. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να νευριάσει και να αρχίσει να μιλά για το χαμηλό επίπεδο των συμπαικτριών της. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα, είπε πως είναι «γυναικάρα» και, όταν βγει την επόμενη φορά ραντεβού με τον Βασιλάκο, θα κάνει τις υπόλοιπες να φοβηθούν. Στο πρώτο ραντεβού του για σήμερα είχαμε γκρίνιες και φωνές.

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε - Πλάνταξε στο κλάμα

Έξαλλος ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο «The Bachelor» με παίκτρια, με αποτέλεσμα να τη διώξει άρον άρον και με το δίκιο του, αφού έκανε κι εκείνη, από την πλευρά της, ό,τι μπορούσε για να αποχωρήσει. Στο τέλος ωστόσο, πλάνταξε στο κλάμα.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε δύο παίκτριες, προκειμένου μία εξ αυτών επί της ουσίας να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι. Η Μαγδαληνή και η Μαριεύη βγήκαν μαζί του για ψάρεμα και η δεύτερη επέδειξε κάκιστο χαρακτήρα απέναντί του, γκρινιάζοντας μόνιμα.

Το αποτέλεσμα ήταν, φυσικά, να τη διώξει, με τη Μαριεύη να μην εκμεταλλεύεται σε καμία περίπτωση και να είναι η επόμενη παίκτρια, η οποία αποχωρεί από το «The Bachelor».

The Bachelor: Τραγούδησε Παντελή Παντελίδη η Σία Βοσκανίδου

Στο «The Bachelor» η Σία Βοσκανίδου «πιάστηκε» από την κάμερα να τραγουδά Παντελή Παντελίδη και, μάλιστα, το ίσως πιο γνωστό τραγούδι του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάλεσε ορισμένες παίκτριες σε ομαδικό ραντεβού, για να τον ακολουθήσουν στην φύση, πράγμα για το οποίο ξύπνησαν αρκετά νωρίς, παίρνοντας ένα λεωφορείο.

Μέσα σε αυτό το λεωφορείο φάνηκε να περνούν καλά και μία από τις παίκτριες αναρωτήθηκε, αν ταιριάζουν όλες μαζί για το ραντεβού. Κάπου εκεί, άρχισαν να τραγουδούν το «Δεν ταιριάζετε» του αδικοχαμένου Παντελίδη, με την… πρώην του, Σία, να το ερμηνεύει στο δρόμο για το ραντεβού με τον Βασιλάκο. Στο νοσοκομείο ύστερα από απόπειρα βιασμού η Σία από το Bachelor!

The Bachelor: Πέταξε... μαργαριτάρι η Αντζελίνα - Προκάλεσε την "έκρηξη" της Έλενας

Μια τραγική ατάκα είπε η Αντζελίνα, στο πλαίσιο της παραμονής ορισμένων παικτριών στο σπίτι του «The Bachelor» και αυτή αφορούσε τον Παναγιώτη Βασιλάκο, καθώς και τα ραντεβού, όπου βγαίνουν οι δυο τους. Μάλιστα, το μαργαριτάρι της προκάλεσε την "έκρηξη" της Έλενας.

Η ίδια έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο «εκρηκτικές» προσωπικότητες του σπιτιού, με τους καβγάδες να βρίσκονται… στην ημερήσια διάταξη με τις συγκατοίκους της, κάτι για το οποίο βοηθά ξεκάθαρα εξαιτίας του χαρακτήρα της.

Σε ένα από τα «μαργαριτάρια» της, όμως, είπε και το απίστευτο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στα ραντεβού με τον Βασιλάκο προσποιείται έναν άλλο χαρακτήρα, προκαλώντας την «έκρηξη» των υπόλοιπων γυναικών και, κυρίως, της Έλενας Μπάση, η οποία νωρίτερα έγινε έξαλλη με τον Βασιλάκο.

The Bachelor: Σε αυτή την κοπέλα έδωσε ο Βασιλάκος το τριαντάφυλλο

Από το πουθενά έβγαλε ένα τριαντάφυλλο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος σόκαρε με την κίνησή του τις παίκτριες και σε μία από αυτές το χάρισε, μαζί με την παραμονή της στο «The Bachelor».

Ο πρώτος Bachelor είχε σήμερα (15/10) ως θέμα την φύση, προσφέροντας σε ορισμένες την ευκαιρία να κάνουν μαζί του δραστηριότητες, όπως το ποδήλατο σε βουνό ή το rafting, με άπαντες να περνούν όμορφες στιγμές, ενώ στο τέλος δείπνησαν, έχοντας πεινάσει.

Τη στιγμή, που έτρωγαν, ο Βασιλάκος έβγαλε ένα τριαντάφυλλο, το οποίο θα χάριζε σε κάποια. Η τυχερή, τελικά, ήταν η Βίβιαν, που εξασφάλισε πως παραμένει στο παιχνίδι. Νωρίτερα, αυτή η παίκτρια αποχώρησε μετά από απόφαση του Βασιλάκου.