The Bachelor: Ουρλιαχτα και γκρίνιες στο διπλό ραντεβού - Φοβόταν τα... σκουλήκια παίκτρια

Επικές στιγμές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ουρλιαχτα και γκρίνιες στο διπλό ραντεβού - Φοβόταν τα... σκουλήκια παίκτρια

Από ψάρεμα φαίνεται πως… δεν το έχουν στο «The Bachelor», με δύο παίκτριες να βγαίνουν για ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ψαρεύοντας, αλλά τη μία να τον ξενερώνει, φοβούμενη τα σκουλήκια που δόλωναν.

Ο πρώτος Bachelor δεν έκρυψε την αγάπη του για τη θάλασσα και το εν λόγω χόμπι, που εξασκούσε στη Μάνη και την Αμοργό. Κάπως έτσι, διάλεξε δύο παίκτριες, οι οποίες έχουν δηλώσει πως λατρεύουν τη θάλασσα, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία.

Το τελευταίο, βέβαια, υπονοούσε πως μάλλον κάποια εκ των δύο θα αποχωρήσει και σήμερα (15/10) από το ριάλιτι. Σε κάθε περίπτωση, Μαγδαληνή και Μαριεύη πήγαν στο ραντεβού με τον Βασιλάκο, αλλά η δεύτερη δεν ήθελε να πιάσει το σκουλήκι, που λειτουργεί σαν δόλωμα, ξενερώνοντάς του. Όλη η αλήθεια για την λιποθυμία της Αντζελίνας!

The Bachelor Highlights 14/10: Τα καυτά φιλιά και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Παναγιώτη!

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο καυγάδες, αποκαλύψεις και καυτά φιλιά μας χάρισε το σπίτι του "The Bachelor". Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δοκίμασε τα κορίτσια στην ταχύτητα και στην οδήγηση, με την γρηγορότερη να πηγαίνει ατομικό ραντεβού. Εκείνο όμως το ραντεβού που έφερε για ακόμη μια φορά καυγάδες ήταν αυτό με την Αντζελίνα, της οποίας συνεχώς αμφισβητείται η λιποθυμία της!

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο:

The Bachelor: Αδιανόητο! Παίκτρια πάτησε γκάζι και πήγε να πατήσει τον Βασιλάκο

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό 14/10 επεισόδιο του The Bachelor. Παίκτρια πάτησε γκάζι με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και πήγε να πατήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Στο ομαδικό ραντεβού, οι 6 κοπέλες έπρεπε να κάνουν τον χαμηλότερο χρόνο στην πίστα καρτ με σκοπό να κερδίσουν και βα βγουν με τον Έλληνα bachelor.

Ο εργένης υποδέχτηκε την Αναστασία, τη Χριστίνα, τη Μαγδαληνή, τη Μαρίνα, τη Σία και τη Ραφαέλα και αφού τις βοήθησε να κατανοήσουν πώς θα κατάφερναν να φτάσουν στη νίκη, τις άφησε να προπονηθούν.

Όταν όμως τερμάτισαν, ο Παναγιώτης τρομοκρατήθηκε, όταν μια παίκτρια να πάτησε έγκαιρα το γκάζι να παραλίγο να τον πατήσει. Έτσι είναι η Έλενα χωρίς μακιγιάζ. Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια βγήκε με τον Βασιλάκο - Η αποκάλυψη για το θάνατο της μητέρα της

Μία από τις πρώτες δοκιμασίες στο επεισόδιο του The Bachelor, ήταν όταν έξι κοπέλες μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και ξεκίνησαν έναν αγώνα στην πίστα καρτ. Ποια κατάφερε να βγει με τον Βασιλάκο και με συγκίνησε με το θάνατο της μητέρας της;

Ο αγώνας ήταν σκληρός ανάμεσα στη Μαρίνα, τη Χριστίνα, τη Μαγδαλήνη, την Αναστασία, τη Σία και τη Ραφαέλα και τελικά εκείνες που γύρισαν σπίτι ήταν η Μαγδαληνή, η Αναστασία και η Χριστίνα.

Μετά το πάρτι με τα κοκτέιλ, η Ραφαέλα ήταν εκείνη που βγήκε ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο - ο οποίος έζησε όταν πήγε να τον πατήσει η Μαρίνα με το αμάξι.

Στο δείπνο η Ραφαέλα ήρθε λίγο πιο κοντά με τον bacherlo και για το λόγο αυτό θέλησε να μοιραστεί μαζί του ένα άσχημο γεγονός που έζησε.

«Όπως σου είπα και στην πρώτη μας συνάντηση έχω τρεις γυναίκες στη ζωή μου, τη μαμά μου την αδερφή μου και τη γιαγιά μου, Η μαμά μου μένει στη Γερμανία για δουλειά. Όταν ήμουν πρώτη λυκείου ανακάλυψε ότι έχει μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο…. Ήρθε η αδερφή μου με πήρε από το σχολείο και πήγαμε στο νοσοκομείο που είχε το 12ωρο χειρουργείο της, Την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση», είπε η Ραφαέλα.

The Bachelor: Τα "καυτά" φιλιά της Αντζελίνας με τον Βασιλάκο στο ατομικό ραντεβού

Η Αντζελίνα ήταν για ακόμα μία φορά η τυχερή που βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο The Bachelor και τα καυτά φιλικά ανάμεσα τους δεν είχαν τέλος.

Πήγαν σε ένα υπέροχο κτήμα και μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν πίτσα σε ξυλόφουρνο. Αφού έφτιαξαν τις πίστες τους διασκεδάζοντας, απόλαυσαν το φαγητό τους.

Μπορεί στην αρχή να ήταν ανήσυχη, καθώς δεν κέρδισε τριαντάφυλλο που είναι η ασυλία για την βραδιά των Ρόδων, ωστόσο μετά τα καυτά φιλιά τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος της το έδωσε. Νωρίτερα ωστόσο, έδωσε με μια άλλη καυτά φιλιά.

The Bachelor: Χαμός λίγο πριν το τέλος - "Έστησαν" στον τοίχο την Αντζελίνα για την λιποθυμία της

Χαμός επικράτησε στο The Bachelor λίγο πριν το τέλος του σημερινού 15/10 επεισοδίου. Τα κορίτσια, «έστησαν» στον τοίχο την Αντζελίνα για την λιποθυμία της στην τελετή των Ρόδων.

Όταν η παίκτρια γύρισε στην βίλα με το τριαντάφυλλο στο χέρι μετά το ραντεβού της με τον Βασιλάκο, πολλές κοπέλες τα έβαλαν μαζί της και άφησαν πέταξαν τα καρφιά τους για η λιποθυμία της λέγοντας πως δεν ήταν αληθινή.

«Είπες ότι όταν τον βλέπεις, θα κάνεις τα πάντα, μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και αυτά», είπε η Νικολέττα.

«Αν μπορείς να κάνεις την λιπόθυμη, κάν' το. Εγώ δεν μπορώ να προσποιηθώ μια λιποθυμία. Σε προσβάλλει αυτό που λες, γιατί είναι μια στιγμή αδυναμίας ενός ανθρώπου και αμφισβητείς το ίδιο το άτομο», απάντησε η Αντζελίνα.

«Δεν γνωριζόμαστε από πριν. Εδώ πέρα είναι λογικό να αμφισβητούνται τα πάντα. Αν εσύ λιποθυμήσεις και το αμφισβητώ, θα στο πω κατάμουτρα.», συμπλήρωσε η Χριστίνα.