Παναγιώτης Χατζηδάκης: Σε πελάγη ευτυχίας - Η νέα συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε με την γυναίκα του

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παναγιώτης Χατζηδάκης: Σε πελάγη ευτυχίας - Η νέα συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε με την γυναίκα του

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους διανύουν αυτή την περίοδο, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η αγαπημένη του Χαρά Σαράντη. Το ζευγάρι πριν υποδεχτεί το μωράκι του, παντρεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους.
Το πολιτικό γάμο του Παναγιώτη Χατζηδάκη και της Χαράς Σαράντη τέλεσε η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Οι δύο τους είχαν στο πλευρό τους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή πολύ κοντινούς τους ανθρώπους και την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο Παναγιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο εδώ!

Ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it” πριν από λίγες ώρες πόσταρε μια νέα φωτογραφία από την ημέρα του γάμου, στην οποία ποζάρει χαρούμενος και ερωτευμένος στο πλευρό της Χαράς.

«Τα “Ναι” πάνε την σχέση παρακάτω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Χατζηδάκης καινούργια φώτο

"Έσκασαν" τα ευχάριστα - Πρόσωπο του ALPHAtv περιμένει το πρώτο του παιδί

Αγαπημένο πρόσωπο του ALPHAtv περιμένει το πρώτο του παιδί και έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε την οποία, συνόδευσαν μερικά πολύ όμορφα λόγια.

Αυτό είναι το πρόσωπο του ALPHAtv που περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια ανάρτηση πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφος του παρουσιαστή, Χαρά Σαράντη, θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους. Στα 8 χρόνια κοινής πορείας, διανύουν ίσως την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους.

«Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του. Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια. Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό. Ξέρετε ποιοι είστε» αποκάλυψε, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο Instagram. Ωστόσο, ένα ακόμη ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Παναγιώτης Χατζηδιάκης θα γίνει πατέρας

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη που θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά και έχει σπουδάσει γραφιστική ενώ με ακόμα 6 άτομα έχει δημιουργήσει από το 1999 εταιρεία με εφαρμογές για smart κινητά.

Τον γνωρίσαμε μέσα από διαφήμιση μπισκότων "Oreos". Έπειτα έγινε συμπαρουσιαστής της Σοφίας Αλιμπέρτη στο "Καλομελέτα κι έρχεται".

Συμμετείχε στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Mega "Όμορφος κόσμος το πρωί" με τη ειδική στήλη "Tip για tip".
Συμμετείχε μάλιστα και στην πρωινή εκπομπή του ANT1 "elatte" μαζί με τη Ράνια Θρασκιά, όπως επίσης και στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την εκπομπή "Laugh Attach" μαζί με τη Δούκισσα Νομικού.

Σήμερα, τον βλέπουμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHAtv.