Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταυροπούλου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της κόρης της Δανάη Μπάρκα

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταυροπούλου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της κόρης της Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη της Παρασκευής, με τη Δανάη Μπάρκα. Η δημοφιλής ηθοποιός, όμως, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, ακύρωσε τελευταία στιγμή καθώς χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο!

Όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, η μητέρα της έπαθε δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε το βράδυ της Πέμπτης.

Η Βίκυ Σταυροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Πάμε Δανάη και είπε: «Μάλλον είναι τροφική δηλητηρίαση. Είμαι καλύτερα, σας ζητάω χίλια συγγνώμη. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να ακυρώσω». Δείτε την εισβολή της Βίκυς στην εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη!

Δανάη Μπάρκα:" Έχω υποστεί bullying εξαιτίας της μαμάς μου!"

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο πρωινό του MEGA με στόχο να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το bullying που έχει υποστεί εξαιτίας της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η εξομολόγηση έγινε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος την ρώτησε: " Κατά καιρούς οι αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν και κοινωνικές προεκτάσεις. Γενικότερα έχω αντιληφθεί ότι δίνεις μηνύματα στους συνομηλίκους σου. Πρόσφατα ανέβασες μία φωτογραφία σου με μαγιό και στη λεζάντα ανέφερες “Να αγαπάτε το σώμα σας, να φοράτε ότι θέλετε. Η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας Απομακρυνθείτε από τους τοξικούς ανθρώπους” Έχεις δεχθεί ποτέ μπούλινγκ;"

Η απάντηση της Δανάης ήταν η εξής: "Άμεσα δεν έχει τύχει να δεχθώ για το σώμα μου και δεν το λέω αλαζονικά. Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνισή μου. Είχε δημιουργηθεί γύρω μου ένα τείχος με πολλή αγάπη, που δεν άφηνε οποιαδήποτε κακία και κακεντρέχεια να περάσει. Παρ’ όλα αυτά, ούσα ηθοποιός, υπήρχαν και υπάρχουν στιγμές που ορισμένοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να με πληγώσουν λέγοντας ότι για μένα τα πράγματα είναι πιο εύκολα λόγω γνωριμιών."

Ο δημοσιογράφος συνέχισε.. "Στεναχωριέσαι όταν το ακούς;"

Με την Δανάη να απαντάει: " Αναλόγως. Μέχρι στιγμής, ευτυχώς, δεν έχει πέσει στα αυτιά μου να το έχει σχολιάσει κάποιος άνθρωπος που θαυμάζω. Το λένε κυρίως όσοι έχουν ως κυρίαρχη σκέψη να αναφέρουν κακίες και κακεντρέχειες για τους άλλους. Πατάνε πάνω σε αυτό. Αν κάποιος μπει στη θέση μου νομίζω ότι είναι εύκολο να αντιληφθεί πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι το να είσαι συγγενής ενός ονόματος όπως η μαμά μου ή Χρήστος (σ.σ. Χατζηπαναγιώτης) . Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που είχαν διάσημους συγγενείς και δεν κατάφεραν να κάνουν αυτά που ονειρεύονται. Ίσα-ίσα για μας μερικές φορές οι ταμπέλες που μπαίνουν είναι δυνατότερες από την τύχη μας και τα ταλέντα μας "