Νίκος Μουτσινάς: Νυχτερινή έξοδος για φαγητό και όχι μόνος! Δείτε φωτογραφία

Δεν περιμέναμε να τους δούμε μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Νυχτερινή έξοδος για φαγητό και όχι μόνος! Δείτε φωτογραφία

Βράδυ Πέμπτης και ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί για φαγητό και... όχι μόνος! Στον προσωπικό του λογαριασμό ανέβασε στιγμιότυπο με ένα πρόσωπο έκπληξη!

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία συνόδευσε απαστράπτουσα τον Νίκο Μουτσινά και τα χαμόγελα δεν έλειψαν από τα πρόσωπά τους!

Τι λέτε να ετοιμάζουν άραγε;

Νίκος Μουτσινάς Ηλιάνα παπαγεωργίου

Διαβάστε εδώ κα τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εκπομπή του Μουτσινά στον ΣΚΑΙ! Δεν είναι καλά τα νέα...

Οι φωτογράφοι έπιασαν το Νίκο Μουτσινά - Βόλτα στην Αθήνα με παρέα

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που έχει φροντίσει να απασχολεί μόνο για στα τηλεοπτικά. Σπάνιες είναι οι φορές που οι φωτογράφοι τον πιάνουν κάπου με την κάμερα και μια από αυτές τις φορές έχουμε σήμερα στο Youweekly.gr! Στην Αθήνα με παρέα...

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Νίκος Μουτσινάς, ανέκαθεν κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν από λίγους μήνες με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως διατηρεί σχέση - κι όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό.

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και είναι λογικό, αφού τα νούμερα στο Καλό Μεσημεράκι πάνω από το καλό στο καλύτερο.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον "τσάκωσε" στους δρόμους την Αθήνα, να κεντρίζει τα βλέμματα με το κόκκινο μπουφάν του.

Ήταν με φίλους και πέρασε όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Δείτε το αποκλειστικό υλικό από τους φωτογράφους που έπιασαν το Νίκο Μουτσινά στο κέντρο της Αθήνας με παρέα

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ

Νίκος Μουτσινάς σύντροφος