Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Βρέθηκαν στα εγκαίνια του Dumbwaiter και όλοι τους κοιτούσαν!

Τράβηξαν πάλι όλα τα βλέμματα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Βρέθηκαν στα εγκαίνια του Dumbwaiter και όλοι τους κοιτούσαν!

Τα Νότια Προάστια πλέον έχουν το δικό τους «στολίδι». Εγκαίνια είχε χθες το «Dumbwaiter» στην Γλυφάδα, ανοίγοντας τις πύλες του και υποδεχόμενο επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής, αλλά κυρίως των Νοτίων Προαστίων. Το αγαπημένο ζευγάρι Μπέη - Μπέλλος βρέθηκαν και έκλεψαν ξανά όλες τις εντυπώσεις.

Το «Dumbwaiter» έρχεται να «ταράξει» τα λιμνάζοντα ύδατα στην περιοχή της Γλυφάδας, καθώς προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό μία σειρά από εξαιρετικές επιλογές σε ότι αφορά τον καφέ, το ποτό, το φαγητό και την διασκέδαση. Στο «Dumbwaiter» θα βρείτε καφέ υψηλής ποιότητας, κουζίνα που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλο σημείο των Νοτίων Προαστίων, όπως επίσης και μία σειρά από επιλογές για το ποτό σας που σίγουρα θα σας συναρπάσουν.

Η Μαρία διάλεξε ένα γαλάζιο φλοράλ φόρεμα με χρυσά πέδιλα και χρυσό τσαντάκι ενώ ο Δημήτρης επέξε ένα απαλό γαλάζιο πουκάμισο με μπλε σκούρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Δείτε εδώ την πρώτη τους φωτογραφία σαν ζευγάρι!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Μαρία και Δημήτρης εγκαίνια

Μπέλλος και Μπέη εγκαίνια

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Τι απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου;

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι το οποίο ερωτεύτηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες του MasterChef, όπου και οι δύο συμμετείχαν και τα πήγαν εξίσου περίφημα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Καλοκαίρι#Not και απάντησαν σε διάφορες απαντήσεις, μεταξύ άλλων και σε αυτές περί γάμου!

Χαρακτηριστικά και οι δυο τους ήταν πολύ κάθετοι μόλις τους απευθύνθηκε ο λόγος, με τη Μαρία να παίρνει κατευθείαν το λόγο και να λέει τα εξής:

"Όχι μην το συζητάμε αυτό το πράγμα. Παιδιά, μας έχουν ρωτήσει πόσες φορές, είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί», δήλωσε η Μαρία με τον Δημήτρη να προσθέτει: "Όχι, όχι κάτσε…"

Στη συνέχεια τους ρώτησαν αναφορικά με τα τηλεοπτικά τους σχέδια και απάντησαν το παρακάτω: "Θα σας τα πούμε τα νέα στη συνέχεια, πολύ πιθανόν να είμαστε κάπου μαζί τηλεοπτικά του χρόνου και να μαγειρεύουμε"

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου