Μέλι και σκόρδο για να φύγουν τα σπυράκια - Η συνταγή που χρησιμοποιεί η Καινούργιου αναλυτικά

Η φωτογραφία που μας το αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μέλι και σκόρδο για να φύγουν τα σπυράκια - Η συνταγή που χρησιμοποιεί η Καινούργιου αναλυτικά

Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με ενοχλητικά σπυράκια που σαμποτάρουν την λεία όψη του προσώπου μας και τη ψυχολογία μας. Μία από εμάς είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία χωρίς κομπλέξ μοιράστηκε τον προβληματισμό της.

Εκτός, όμως, από τον προβληματισμό της, αποκάλυψε και την παρακάτω συνταγή καταπολέμησης των ατελειών με υλικά που έχουμε όλες στο σπίτι

Πιο σγκκεριμένα μέλι, λεμόνι και σκόρδο ήταν απο τα υλικά που θα πρότεινε η Κατερίνα. Αποκάλυψη "βόμβα" απο τον Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινουργιου.

Καινούργιου

Σοκαρισμένοι στο Ευτυχείτε - "Έμεινε έγκυος από τον..."

Άφωνοι έμειναν σήμερα στο Open και το στο Ευτυχείτε όταν άκουσαν την ιστορία μιας γυναίκας που έμεινε έγκυος από τον άντρα της αδερφής της για να την εκδικηθεί!

Η Πέννυ είναι 34 ετών και έχει μία αδερφή, η οποία είναι παντρεμένη. Οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Πριν κάποια χρόνια, είχε η Πέννυ σχέση με ένα παιδί και όταν το είπε στην αδελφή της, εκείνη πήγε και του την έπεσε. Και μάλιστα, έκαναν και σχέση για λίγο καιρό.

Η Πέννυ ήθελε να την εκδικηθεί. Το καλοκαίρι πήγαν η αδερφή της με τον άντρα της στο πατρικό της διακοπές και προέκυψε μία σημαντική δουλειά για τον άντρα της οπότε έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία η Πέννυ και του την έπεσε.

Βρέθηκαν μετά μαζί ερωτικά και άλλες φορές. Εκείνος ήθελε σχέση με την Πέννυ αλλά εκείνη όχι, οπότε το διακόψανε. Τώρα η Πέννυ έμεινε έγκυος από τον άντρα της αδερφής της και θέλει να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της.