Ρένια Λουιζίδου: Ξεσπά για τα ριάλιτι - "Με στενοχωρεί που..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ρένια Λουιζίδου: Ξεσπά για τα ριάλιτι -

Η Ρένια Λουιζίδου ξεσπά για τα ριάλιτι show και αναφέρει πως όλο αυτό της φαίνεται τρομερά βαρετό! Μίλησε λοιπόν στην κάμερα του Ευτυχείτε

Για το Bachelor: «Με στενοχωρεί που σκοτώνονται μαλλί με μαλλί γυναίκες για να βρουν τον γαμπρό. Πραγματικά, ήλπιζα ότι στο 2020 θα ήταν κάτι που θα μας είχε εγκαταλείψει. Δεν είμαστε αυτό οι γυναίκες, δεν μας αξίζει, δεν μας αντιπροσωπεύει».

«Δεν βλέπω Big Brother και Bachelor, μου φαίνονται μακρινά, παλιά και εκτός τόπου και χρόνου!», δηλώνει κατηγορηματικά η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Μου φαίνονται βαρετά, αδιανόητο να κάτσω 3 ώρες να βλέπω ανθρώπους να ουρλιάζουν, να μαλώνουν, να ξύνονται στους καναπέδες», προσθέτει. Δείτε την δημόσια αναφορά στο πρόβλημα υγείας της.

Ρένια Λουϊζίδου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της «Χάσκα» από το Καφέ της Χαράς

Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία της «Χαράς» από το Καφέ της Χαράς, η αλλιώς κατά κόσμον Ρένιας Λουϊζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο πέρασμα των χρόνων και στις πλαστικές επεμβάσεις.

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στο πέρασμα των χρόνων και στις πλαστικές επεμβάσεις.

«Είμαι 54 χρονών και από τη μέρα που έγινα 40 δεν έχω δώσει ούτε μία συνέντευξη που να μη με ρωτήσουν για τις αισθητικές παρεμβάσεις. Αν έχω κάνει λίφτινγκ; Όχι! Μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία, ναι έχω κάνει! Που και που! Όχι φανατικά, όχι με μανία. Νομίζω πως αν δε με ρώταγαν τρεις και λίγο θα είχα κάνει περισσότερα. Νομίζω πως από αντίδραση δεν έχω κάνει» εξήγησε η Ρένια Λουϊζίδου.