Η δημόσια αναφορά της Ρένιας Λουιζίδου στο πρόβλημα υγείας της

Τα είπε όλα στη Φαίη Σκορδά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η δημόσια αναφορά της Ρένιας Λουιζίδου στο πρόβλημα υγείας της

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και δε δίστασε να κάνει μία δημόσια αναφορά σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πριν ακόμα προλάβει να ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Παρέα με την Άννα Μαρία Παπαχαράλμπους, η γνωστή ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Ρένια Λουιζίδου, σχολίασε πως κατάφερε να χάσει πολλά κιλά μιας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το στομάχι της, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας.

Λίγο καιρό πριν τη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, η Ρένια Λουιζίδου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά στο περιοδικό YOU λεπτομέρειες για τη ζωή της. Δείτε εδώ τι είχε πει ακριβώς!

Αυτή ήταν η δημόσια αναφορά της Ρένιας Λουιζίδου στο πρόβλημα υγείας της

«Το άντεξα χωρίς να πάθω κάτι, όχι όμως ότι γούσταρα και τρελά…», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την καραντίνα.

Και για την αλλαγή στο σώμα της, τόνισε: «Έκανα παραπάνω γυμναστική γιατί είχα χρόνο. Έχω αδυνατίσει αλλά όχι από δίαιτα… είχα ένα θέμα με γαστρεντερικό πολύ πριν τον κορονοϊό…»!

Όσο για το μέλλον των ηθοποιών στη χώρα είπε: «Για το καλοκαίρι δεν είχα κλείσει δουλειά… Έχω κλείσει δουλειά για το χειμώνα που δεν ξέρω αν είναι εφικτή να γίνει…»!

Το σχόλιο που είχε κάνει η Ρένια Λουιζίδου για το Mega

Η Ρένια Λουϊζίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε δε δίστασε και "άδειασε" το Mega! Σχολίασε πως το να τη βάλουν στην τελευταία σκηνή πριν πέσει μαύρο ήταν άγαρμπο και το αισθάνθηκε σαν μαχαίρι!

Η τελευταία σκηνή που προβλήθηκε στο Mega ήταν ένα στιγμιότυπο από τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», με τη σκηνή να κόβεται πάνω σε μία ατάκα της Ρένιας Λουϊζίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της με το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας:

«Έλα μωρέ! Ούτε θέλω να το ακούω το μαύρο στο Mega. Πως τους ήρθε; Δεν μου άρεσε. Την είδα τη στιγμή του τέλους, μετά, στην αναπαραγωγή. Σάμπως ξέραμε ότι θα γίνει; Τουλάχιστον να άφηναν να ολοκληρωθεί μια σκηνή… Κάτι… Ήταν άγαρμπο, μαχαίρι! Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά έγινε πιο άγριο έτσι. Έγινε πάνω σε μια ατάκα. Θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή και να γίνει πιο φιλειρηνικά. Ήταν κόψιμο. Αγριεύτηκα. Δεν μου άρεσε» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου.