Στο νέο βίντεο της Καίτης Γαρμπή το πρόσωπο που άναψε "φωτιές" στo GNTM 3

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νέο βίντεο της Καίτης Γαρμπή το πρόσωπο που άναψε

Μόλις πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο βίντεο κλιπ της Καίτης Γαρμπή για το τραγούδι «Σε όποιον αρέσω». Σε αυτό βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα του GNTM 3 που κατάφερε να ανάψει "φωτιές" στο ριάλιτι!

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στο σπίτι κέρδισε ωστόσο τον σεβασμό των τριών κριών, οι οποίοι ήταν σίγουροι ότι μετά από το GNTM 3 θα είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα του εξωτερικού.

Αυτό είναι το πρόσωπο του GNTM 3 που παίζει στο βίντεο κλιπ της Καίτης Γαρμπή

Ο λόγος για τον 18χρονο Άνταμ με καταγωγή από την Πολωνία και την Άιγυπτο κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το Γιώργο Καράβα με την ιδιαίτερη ομορφιά του, αλλά δεν προκρίθηκε στο bootcamp του γιατί του είχαν πει ότι το ριάλιτι μόδας δεν έχει τίποτα να του προσφέρει και πρέπει να φύγει κατευθείαν στο εξωτερικό.

Μιας και είπαμε βέβαια για το GNTM 3 αξίζει να δεις και το Instagram της Παρασκευής Κερασιώτη!

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3 και την Ρασέλ!

H Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μία αποκάλυψη σήμερα στην εκπομπή της Ευτυχείτε για το GNTM 3 και τη Ρασέλ και μας άφησε άφωνους!

Η παρουσιάστρια του Open, η οποία δεν μασάει τα λόγια της είπε: «Έχω μάθει κάτι για τη Ρασέλ. Είναι ένα άτομο από την παραγωγή, μιλημένο από πριν για να υπηρετεί έναν ρόλο… Είναι βαρύ αυτό που λέω, αλλά το έχω μάθει…

Όπως και στο Big brother, πιστεύω υπάρχει άτομο που είναι μιλημένο από την παραγωγή… είναι αυτή η άποψή μου…»! Γιατί έγινε έξαλλη Κατερίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της;

Κατερίνα Καινούργιου: Το συγκλονιστικό βράδυ που πέρασε χθες με τον Φίλιππο!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς πέρασε το βράδυ της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, το οποίο συγκλόνισε αρκετά τον σύντροφο της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Ήμασταν στο σπίτι χθες και τρώγαμε το βράδυ πίτσα και βάλαμε τηλεόραση… Ο Φίλιππος δεν βλέπει τηλεόραση και έβαλα λίγο Bachelor.
Το παιδί, ο Φίλιππος έπαθε πολιτισμικό σοκ! Το κοιτούσε και έλεγε «τώρα αυτό σοβαρά συμβαίνει; Όντως;»
Δεν το πίστευε! Τι είναι αυτός; Τι είναι αυτή; Είχε μείνει και μου έλεγε «πες μου ότι είναι σενάριο»»!