Παρασκευή Κερασιώτη: Βρήκαμε το instagram του φετινού φαβορί στο GNTM 3

To φαβορί του GNTM 3

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παρασκευή Κερασιώτη: Βρήκαμε το instagram του φετινού φαβορί στο GNTM 3

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3. Η ίδια παραμένει στο σπίτι του ριάλιτι, αυξάνοντας διαρκώς το κοινό της στα social media. Η Παρασκευή Κερασιώτη εντυπωσίασε από την πρώτη της οντισιόν τους κριτές, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες της ζωής της.

Η 19χρονη από την Πάτρα, είχε μιλήσει ανοιχτά για την καταγωγή της, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ως Ρομά.

Στο σπίτι του ριάλιτι, η Παρασκευή Κερασιώτη παίρνει τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς, που θα της λείψει περισσότερο από όλους! Έχεις δει το Instagram account της; Πανέμορφες και οι 3 αδερφές της τσιγγάνας παίκτριας!

To gossip-tv.gr συγκέντρωσε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram

GNTM 3: Έμειναν άφωνοι οι κριτές με την φωτογραφία της Παρασκευής - «Είναι για εξώφυλλο»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι κριτές κατάφεραν να μείνουν άφωνοι μόλις είδαν μπροστά τους την φωτογραφία της Παρασκευής, με την Ζενεβιέβ να παραδέχεται πως είναι για εξώφυλλο.

Η Παρασκευή είχε μία από τις πιο δυνατές εικόνες και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες της συγκλονίστηκαν με το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στους κριτές.

Η Ζενεβιέβ ήταν αυτή που της έδωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια και της ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία της είναι μαγευτική. Νωρίτερα βέβαια οι κριτές αρπάχτηκαν μεταξύ τους.

GNTM 3: Ερωτικό τρίγωνο - Ήρθε ο Ηρακλής να τα διαλύσει όλα!

Πολλές φήμες ακούγονται τελευταίως για την ήδη ύπαρξη όχι μόνο ενός ζευγαριού στο σπίτι, αλλά και ενός ερωτικού τριγώνου!

Σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" ο Σήφης έρχεται κοντά με την Μαρινέλα, αλλά μπαίνει ανάμεσά τους ένα τρίτο πρόσωπο! Γιατί ξέσπασε η Μαρινέλα σε κλάματα;

Ανάμεσά τους θα μπει ο… Ηρακλής! Συγκεκριμένα, ο Σήφης θα τσακώσει τον Ηρακλή να φιλά τη Μαρινέλα μέσα στην κουζίνα, όμως δεν γνωρίζει κανείς αν αυτό το απόσπασμα έχει κοπεί στο μοντάζ ή θα προβληθεί!

Οι ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου μόλις άκουσε την είδηση για το ερωτικό τρίγωνο στο GNTM ήταν πραγματικά το κάτι άλλο!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: