Αναβρασμός στο The Bachelor - Άγριοι καυγάδες στο αποψινό πάρτι

Θα γίνει το «σώσε» στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναβρασμός στο The Bachelor - Άγριοι καυγάδες στο αποψινό πάρτι

Κανονικός αναβρασμός πρόκειται να επικρατήσει και στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor καθώς όπως είδαμε στα πλάνα που διέρρευσαν από τον ALPHA, οι καυγάδες θα είναι αρκετά άγριοι και θα χαλάσουν το κοκτέιλ πάρτι που θα γίνει πριν την τελετή των ρόδων.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, ένα ακόμα cocktail party θα τιναχτεί στον αέρα! Μια ατάκα της Χριστίνας, γίνεται αφορμή για να ξεσπάσει ένας από τους καβγάδες της βραδιάς ανάμεσα σ’ εκείνη και την Έλενα, μπροστά στον Παναγιώτη.

Στη συνέχεια η Έλενα διακόπτει τον πριβέ χρόνο που έχει ο Παναγιώτης με τη Χριστίνα, προκειμένου να λύσουν τη μεταξύ τους διαφορά ενώπιόν του.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο:

Η συνέχεια απόψε στις 22.00 στο Bachelor. Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε η Μαριεύη, δείτε εδώ όλα όσα είπε για τη στάση της στο παιχνίδι.

Η τεράστια γκάφα που έκανε το "The Bachelor" και δεν το κατάλαβε κανείς!

Το "The Bachelor" είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι που παίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό που ακούγεται όμως κυρίως για το παιχνίδι είναι το πόσο πολύ στημένο είναι, ειδικότερα άμα λάβουμε υπόψιν την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας. Χθες όμως, ένα σκηνοθετικό λάθος ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Όχι ότι τα περισσότερα ριάλιτι που βλέπουμε δεν είναι στημένα, αλλά τουλάχιστον πολλά από αυτά δεν βγάζουν στον αέρα παρόμοιες γκάφες, όπως η χθεσινή του The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε 2 παίκτριες από το σπίτι για ένα διπλό ραντεβού, με σκοπό να δει ποια είναι η κοπέλα που έχει τη λιγότερη χημεία μαζί της. Έτσι, λοιπόν, πήγαν για ψάρεμα με δόλωμα ζωντανό σκουλήκι. Δες εδώ ποια αποχώρησε!

Μόνο που η παραγωγή έκανε 2 μικρά λάθη.

1) Τα ψάρια που έβγαλε ήταν εντελώς ψόφια

2) στο γεύμα που ακολούθησε έψησε άλλα ψάρια από αυτά που έβγαλε.

Τι ακολούθησε στο Twitter; Δεν φαντάζεστε!