Όλγα Κιουρτσάκη: «Ράγισε» καρδιές η κόρη της Άντελας Δημητρίου για την αποβολή της - «Μέχρι το γάμο έκλαιγα...»

Η συγκινητική της αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλγα Κιουρτσάκη: «Ράγισε» καρδιές η κόρη της Άντελας Δημητρίου για την αποβολή της - «Μέχρι το γάμο έκλαιγα...»

Τρία χρόνια μετά την αποβολή της, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη αποφάσισε να μιλήσει για το συμβάν που την συγκλόνισε και «ράγισε» καρδιές με τις δηλώσεις της. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μέχρι και τη μέρα του γάμου της, έκλαιγε.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μίλησε στο Secret και την Σάσα Σταμάτη. Η ίδια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και σχολίασε: «Ασχολούμαι πλέον με το make up και το hair style και μάλιστα εγώ επιμελούμαι τις εμφανίσεις της μητέρας μου. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της και παράλληλα να κάνω κάτι που με εκφράζει και νιώθω απόλυτα ελεύθερη».

Ο σύζυγός της είναι το στήριγμά της και ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της: «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και 3 παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

Άντελα Δημητρίου κόρη

Μάλιστα, η Όλγα Κιουρτσάκη παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα bullying: «Μικρή είχα φάει πολύ bullying γιατί η μητέρα μου ήταν διάσημη. Ασχολιόντουσαν με την προσωπική ζωή της μητέρας μου μπροστά μου. Μου έλεγαν διάφορα άσχημα πράγματα. Δεν ήμουν παιδί που έμπλεκα σε καυγάδες, απλά πήγαινα σε μια γωνιά που καθόμουν. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καθόλου να πάω στο σχολείο».

Ακόμα, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκάλυψε ότι θέλουν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ενώ μίλησε και για την αποβολή που είχε 2017, όταν ήταν δύο μηνών έγκυος: «Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό.

Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

Άντζελα Δημητρίου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της κόρης της - «Βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω...»

Το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, αποκάλυψε για πρώτη φορά η κόρη της Άντζελας Δημητρίου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από την παραλία.

Αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας της κόρης της Άντζελας Δημητρίου

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κιουρτσάκη, αποκάλυψε πως εδώ και 13 χρόνια έχει διαγνωστεί με ένα αυτοάνοσο νόσημα. Συγκεκριμένα, πάσχει από λεύκη, ένα νόσημα που κάνει τον οργανισμό να μην παράγει μελανίνη σε ορισμένα σημεία του δέρματος.

«Σχεδόν δύο βδομάδες μπάνια και κάτω από την σκιά.. αρχίζω να το συνηθίζω.. ..Εδώ και 13 χρόνια προσπαθώ να μην μαυρίζω γιατί τα χέρια μου γίνονται σαν χάρτης.. τα άλλα σημεία βρίσκω τρόπο και τα καλύπτω (μακριά δροσερά πουκάμισα με μακρύ μανίκι, κολάν όλο το καλοκαίρι. Όχι σορτσάκια και make up στο ντεκολτέ)... φέτος όμως απολαμβάνω τα μπάνια μου και όσο μπορώ μακριά από βλέμματα και νιώθω σούπερ!!! Εμείς οι ευαίσθητοι άνθρωποι με τα αυτοάνοσα θέλουμε λεπτούς χειρισμούς!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Άντζελα Δημητρίου κόρη πρόβλημα υγείας

Δείτε εδώ, πόσο μοιάζει η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, σε μια φωτογραφία από το 1993.