Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες - «Είναι fake news...»

Πολύ ξεκάθαρος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες - «Είναι fake news...»

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς που πέρασαν από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ανακοίνωσε σε δηλώσεις του, πως το τέλος του χαρακτήρα του είναι οριστικό. Μάλιστα χαρακτήρισε fake news τις ειδήσεις που τον θέλουν να επιστρέφει με κάποιον τρόπο στη σειρά.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που πέρασαν από τη σειρά και έφυγαν, καθώς τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν είναι απλά αποστομωτικά και οι εξελίξεις ραγδαίες.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τη σειρά με την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Βέβαια μάθαμε και ποια είναι η γυναίκα που θα μπει ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη!

«Είναι ο τρίτος χρόνος για τον Γιούγκερμαν, κάνουμε την παράσταση μέσω live streaming. Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε 1500 θεατές. Είναι και ωραίο και περίεργο. Τώρα παίζουμε με 30% πληρότητα στο θέατρο. Ναι μεν για εμάς είναι κάτι όμορφο γιατί ανεβαίνουμε ξανά πάνω στη σκηνή, επικοινωνούμε ξανά με τον κόσμο. Αλλά την ίδια στιγμή όταν δεν βλέπεις το θέατρο γεμάτο και ειδικά όταν για δύο χρόνια η παράσταση ήταν sold out είναι λίγο περίεργο.

Άγριες Μέλισσες Κυπραίος επιστροφή

Όχι, δεν θα επιστρέψω στις Άγριες Μέλισσες, αυτό είναι fake news. Κάνω σίριαλ τώρα στο Mega, μια σύγχρονη κωμωδία που ύστερα από τις Άγριες Μέλισσες το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ το δράμα ένα χρόνο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα, την αγάπησε τη σειρά ο κόσμος. Οπότε φέτος ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι τελείως αντίθετο από αυτό που έκανα μέχρι πριν.

Αρκετές σκηνές με συγκλόνισαν γιατί η Μελίνα Τσαμπάνη έχει γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο με τρομερές ανατροπές και με σκηνές που κάθε ηθοποιός θα ήθελε να παίρνει μέρος. Η σειρά έχει ένα αξιόλογο καστ με εξαιρετικούς ηθοποιούς και γι’ αυτό πάει πολύ καλά. Δεν μετάνιωσα που σταμάτησα από τις Άγριες Μέλισσες γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Εγώ κουράζομαι εύκολα και θέλω να αλλάζω. Και το ότι είμαι στον Γιούγκερμαν τρίτο χρόνο για μένα είναι τεράστιος άθλος», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύφθηκε τι κάνουν οι ηθοποιοί πίσω από τις κάμερες

Οι Άγριες Μέλισσες, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα που αγαπήθηκε από το κοινό πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, τι κάνουν οι ηθοποιοί πίσω από τις κάμερες, όταν εκείνες δεν γράφουν;

Όλοι οι πρωταγωνιστές, ακόμη και εκείνοι που υποδύονται τους κακούς, έχουν κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών που τους στηρίζουν σε κάθε επεισόδιο και αυτό φαίνεται από τα νούμερα που σημειώνει η σειρά σε τηλεθέαση, αφού πιάνει «κόκκινο».

Ωστόσο, όταν οι κάμερες κλείνουν οι ηθοποιοί χαλαρώνουν και ξεχνάνε για λίγο τους ρόλους τους και τις έντονες στιγμές που ζουν όταν τα γυρίσματα ξεκινούν.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1, Άννα Βλαβιανού, βρέθηκε σε ένα από τα γυρίσματα αυτά και με φωτογραφίες μας έδειξε τι κάνουν οι ηθοποιοί.

Άγριες Μέλισσες Δούκας

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1