Big Brother: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Να το κόψετε αυτό...»

Μίλησε για τις "στημένες ψηφοφορίες"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Να το κόψετε αυτό...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα θέμα που τον έχει κάνει πραγματικά έξαλλο. Ο παρουσιαστής μίλησε για τις στημένες ψηφοφορίες και ζήτησε από τον κόσμο να "κόψει" τα μηνύματα που του στέλνει.

O Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στα social media του Big Brother και τότε ο παρουσιαστής αποφάσισε να περιγράψει ένα περιστατικό που τον ενόχλησε αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε για την προηγούμενη ψηφοφορία από την οποία αποχώρησε ο Βλαδίμηρος. Μετά το τέλος του live του έστειλαν αρκετά μηνύματα στο facebook, μέσα από τα οποία του εξέφραζαν τα παράπονά τους για το αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθάρισε πως η διαδικασία είναι διαφανής και πως όλοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα, ενώ νωρίτερα είδαμε τη δοκιμασία που άφησε άφωνους τους παίκτες.

Big Brother: Σε τεντωμένο σχοινί η κόντρα Σοφίας - Άννας Μαρίας - Η εξομολόγηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τεντωμένο σχοινί στο σπίτι του Big Brother. Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν σήμερα ενώπιων του Ανδρέα Μικρούτσικου και εξομολογήθηκαν τα πάντα για τη σχέση τους.

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπήρξε για την Άννα Μαρία και τη Σοφία στο Big Brother, με τις δύο να μη σταματούν τον καβγά, που ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο κι ένα μεγάλο κομμάτι της συνομιλίας τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προβάλλεται στο live.

Ο έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με τα κορίτσια και θέλησε να μάθει ορισμένες πληροφορίες για την κόντρα τους, καθώς και για το πώς αυτή έφτασε μέχρι την κορύφωσή της χθες (15/10), με την Άννα Μαρία να είναι αρκετά πιο επιθετική, κάνοντας λόγο για «στρατιωτάκια της Σοφίας».

Η Σοφία φαίνεται πως… μαζεύτηκε, βλέποντας πως τελικά η Άννα Μαρία είχε δίκιο, σχετικά με τα λόγια, για την οποία την κατηγόρησε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει γνώμη για τη συμπαίκτριά της. Οι δυο τους, πάντως, έφυγαν αρκετά πιο ήσυχες, σε σύγκριση με το πώς μπήκαν, με την κουβέντα με τον Μικρούρτσικο μάλλον να βοηθά.