Big Brother: Άγριος τσακωμός για Άννα Μαρία - Σοφία! Μάζεψε τα πράγματα της και αποχωρεί η Δανέζη

Βγήκε εκτός εαυτού και ούρλιαζε από τα νεύρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος τσακωμός για Άννα Μαρία - Σοφία! Μάζεψε τα πράγματα της και αποχωρεί η Δανέζη

Αδιανόητος πανικός σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη να τα κάνουν όλα… λαμπόγυαλο και να προσφέρουν ίσως τον πιο άγριο καβγά, με τρομερές εκφράσεις και ουρλιαχτά. Η δεύτερη έφτασε στο σημείο να μαζέψει τα πράγματα της και να αποχωρεί από το σπίτι.

Η Σοφία, μετά την τιμωρία που επέβαλε ο «Μεγάλος Αδελφός» για το λάθος του Δημήτρη Πυργίδη, έγινε έξω φρενών. Ο λόγος δεν αφορούσε το λάθος του Πυργίδη, αλλά το γεγονός, ότι η Άννα Μαρία το άφησε ασχολίαστο, ενώ αν υπαίτια ήταν η Σοφία, τότε η αντιμετώπισή της θα ήταν διαφορετική.

Η Άννα Μαρία, όμως, αντέδρασε έντονα και άρχισε να φωνάζει στη Σοφία, παρότι είναι αληθές αυτό που είπε, ενώ δε σεβάστηκε την ώρα φαγητού για τους υπόλοιπους, αν και σωστά θύμισε από τη δική της πλευρά μια ατάκα της Δανέζη, ότι όποιος βρίσκεται στο πλευρό της, τότε γίνεται στόχος.

Οι δύο κοπέλες, προσπαθώντας κάποια στιγμή να βάλουν και τον Γρηγόρη στη μέση, επιδόθηκαν σε έναν απίθανο καβγά, με τη Σοφία στο τέλος να τρελαίνεται και να αρχίζει να ουρλιάζει, δείχνοντας πως η κατάσταση στο σπίτι να είναι τεταμένη. Αυτή η τελική 5άδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Σοφία ωστόσο έφτασε στα όρια της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τα μαζεύει τα πράγματα της και να μονολογεί από τα νεύρα της. Όταν μάζεψε όλα της τα ρούχα κατευθύνθηκε προς την πόρτα και ζήτησε από τον Μεγάλο Αδερφό για της καλέσει ταξί.

Big Brother: Τα πλάνα "φωτιά" της Αφροδίτης και του Κεχαγιά!

Χαμό προκαλούν τα πλάνα από το Big Borther αφού η Αφροδίτη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς φαίνεται να ξύπνησαν με πολλή όρεξη! Τόση, που η Αφροδίτη άγγιξε σημεία που δεν θα έπρεπε!

Οι παίκτες του Big Brother ξυπνούν, αλλά σε κάποιους ξυπνούν περισσότερα από όσα πρέπει… Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σηκώνεται στο δωμάτιο των κοριτσιών και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή δεν παίρνει τα μάτια της από πάνω του!

Η Αφροδίτη έχει επικεντρωθεί στο εσώρουχο του Δημήτρη. Εκείνος της ζητά να μην τον κοιτάζει…Εκείνη, όμως, απαντά: «Εννοείται ότι θα κοιτάζω»! Απίστευτο spoiler! Αυτοί θα είναι υποψήφιοι!

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, όμως, δεν χορταίνει μόνο με τα μάτια, και τον αγγίζει στα γεννητικά όργανα!big brother κεχαγιας εσωρουχοbig brother αφροδίτη κεχαγιάςbig brother αφροδίτη