Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Η βαριά ποινή που επιβλήθηκε στο σπίτι

Αφορμή στάθηκε ο Πυργίδης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Η βαριά ποινή που επιβλήθηκε στο σπίτι

Σόκαρε άπαντες στο σπίτι ο «Μεγάλος Αδελφός». Ένα τραγικό λάθος στο Big Brother έφερε την βαριά ποινή όλων των παικτών στο σπίτι.

Λίγο μετά τη διαδικασία, που οδήγησε στην πεντάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, οι παίκτες πέρασαν ορισμένες ξέγνοιαστες στιγμές, με τον Δημήτρη Πυργίδη να παίρνει την Άννα Μαρία και να την πετά στην πισίνα, αλλά το πρόβλημα ήταν πως της χάλασε το μικρόφωνο.

Ο χαβαλές αυτός έφερε σκληρή τιμωρία από το «Μεγάλο Αδελφό», που ανακοίνωσε πως όλο το σπίτι τιμωρείται με στέρηση για τα ψώνια της εβδομάδας. Κάπως έτσι, τους μένουν μόνο 100 ευρώ από μια επιτυχημένη αποστολή στο παρελθόν. Αυτή η τελική 5άδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Big Brother Highlights 14/10: Η αλήθεια για την σχέση Κεχαγιά - Δανέζη και οι άγριοι τσακωμοί

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother η Ραίσα κυριολεκτικά δεν σταμάτησε να τσακώνεται με τους συμπαίκτες της και να επικρατεί βαριά ατμόσφαιρα. Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης και η Σοφία αποκάλυψαν όλη την αλήθεια για την σχέση τους. Γιατί στο προηγούμενο επεισόδιο ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα; Δες εδώ!

Big Brother: Έξαλλη η Ραϊσα - Ούρλιαζε στους δίδυμους

Για ακόμη μια φορά έξαλλη έγινε η Ραϊσα με τους δίδυμους στο σπίτι του Big Brother. Μάλιστα, ούρλιαζε από τα νεύρα της, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το παράπονο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Τσεκούρας μετέφερε στη Ραΐσα πως εκείνος και η Ραμόνα έχουν έναν κοινό φίλο, με την πρώτη να λέει πως ο φίλος αυτός είναι σύντροφος της.

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής, λοιπόν θέλησαν να δώσουν τέλος στη διαφωνία τους με τη Ραΐσα, μόνο που η κουβέντα τους εξελίχθηκε σε καυγά.

Big Brother τσακωμός Ραϊσα με δίδυμους

«Είμαι αληθινή και ότι λέω πίσω από την πλάτη, το λέω και από μπροστά, δεν φοβάμαι εγώ τίποτα. Εγώ πως βγαίνω προς τα έξω με όλα όσα μου λέτε; Άσε μας ρε, άσε μας. Μη μου ξαναμιλήσετε ποτέ. Εντάξει; Εγώ σε στήριξα κι εσύ δεν με στήριξες Χρήστο, κατάλαβες;», είπε η Ραϊσα.

Big Brother: "Καυτά" τετ α τετ για Δανέζη - Κεχαγιά! Έβγαλε το σουτιέν της η παίκτρια...

Αρκετά κοντά ήρθε η Σοφία Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η παίκτρια έβγαλε το σουτιέν της και το μασάζ ξεκίνησε.

Μετά τον χθεσινό άσχημο τσακωμό τους οι δυο τους τα βρήκαν και όλα είναι μια χαρά ανάμεσα τους, ενώ φαίνεται πως η σχέση τους έχει γίνει πιο δυνατή.

Σήμερα λοιπόν 15/10, φαίνεται πως η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ξέχασαν πως υπάρχουν κάμερες και ήταν πιο χαλαροί από κάθε φορά.

Η τραγουδίστρια ξάπλωσε χωρίς μπλούζα και σουτιέν στο κρεβάτι και ο Κεχαγιάς έγινε ο προσωπικό της μασέρ.

Big Brother: Όλη η αλήθεια για τη σχέση Δανέζη - Κεχαγιά! Είναι ζευγάρι;

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει με την Σοφία Δανέζη μέσα στο σπίτι του Big Brother. Είναι τελικά ζευγάρι η όχι;

«Αισθανόμαστε καλά, ο ένας για τον άλλον, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, εδώ μέσα που όλα είναι δύσκολα και νιώθουμε πάρα πολύ καλά. Το μόνο που μπορεί να με επηρεάσει είναι θετικά, όπως και με επηρεάζει και γι΄αυτό είμαστε συνέχεια μαζί. Στις εντάσεις όμως, η Σοφία είναι όπως είναι και ένας άντρας», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα τους αποκάλυψε «Μοιραζόμαστε και το ίδιο κρεβάτι, μας βοηθάει, εντάξει, περνάμε όμορφα, γελάμε, κάνουμε χαβαλέ. Και με την κολλητή μου, έχουμε κοιμηθεί πάρα πολλές φορές μαζί.Με τη Σοφία δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να το μπερδέψουμε κάπως αλλιώς, πέρα από αυτό που κάνουμε μέχρι στιγμής». Νωρίτερα όμως, είχαν μερικές πολύ καυτές στιγμές.

Big Brother: Όρμησε στον Πυργίδη η Άννα Μαρία - «Αυτά είναι χυδαία πράγματα...»

Τα πειράγματα του Δημήτρη Πυργίδη στην Άννα Μαρία δεν έχουν τέλος μέσα στο σπίτι του Big Brother. Μάλιστα, σήμερα 15/10 η δικηγόρος έφτασε στο σημείο να του... ορμήσει για πλάκα.

Όλα ξεκίνησαν από τον κήπο όπου καθόντουσαν όλοι. Ο Δημήτρης λοιπόν, μιλούσε για πολύ προσωπικές στιγμές, λλά και για το πώς φαντάζεται η συμπαίκτριά του τον ιδανικό άνδρα.

Τι και αν η Άννα Μαρία προσπαθούσε να σταματήσει τη συζήτηση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να πάει προς το μέρος του και να πει «Τι είναι αυτά μωρέ που λες; Τι είναι αυτά; Ξέφυγες πάλι. Αυτά είναι χυδαία πράγματα, δεν τα λένε στην τηλεόραση».

Την επόμενη ημέρα, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν, ο ένας παίκτης μιμήθηκε τον άλλον και έγινε χαμός.

Στην πισίνα πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα τους σημειώθηκε ένας απίστευτος καβγάς.

Big Brother: Η ανατρεπτική δοκιμασία για το βέτο, ο νικητής και η ποινή στην Χριστίνα

Σήμερα 15/10 παρακολουθήσαμε την δοκιμασία για το βέτο η οποία ήταν ανατρεπτική στο Big Brother. Αφού έφαγε ποινή η Χριστίνα, ενώ τους 2 παίκτες που βγήκαν για να πάρουν την νίκη, δεν τους περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, μετά από κλήρο ο κάθε παίκτης έμπαινε σε ένα δωμάτιο και έπρεπε να διαγράψει με μαρκαδόρο το πρόσωπο του παίκτη της επιλογής του για να εξαιρεθεί από την τελική δοκιμασία.

Στο τέλος, έμειναν 3 παίκτες. Ανάμεσα τους ήταν και η Χριστίνα, η οποία έφαγε ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό γιατί έδωσε πληροφορίες στον Παναγιώτη και έτσι ακυρώθηκε απευθείας από την δοκιμασία.

Έτσι οι δυο παίκτες που έμειναν ήταν ο Χρήστος Μακρίδης και ο Ζακ! Σύμφωνα με τα όσα γράφονται λοιπόν, ο Ζακ θα είναι αυτός που θα κερδίσει το βέτο. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία όρμησε από τα νεύρα της στον Πυργίδη.

Big Brother: Άγριος καβγάς για Ραϊσα - Ραμόνα! «Θα σου πετάξω το πιάτο στο κεφάλι»

Έναν άγριο καβγά παρακολουθήσαμε στο σπίτι του Big Brother, ανάμεσα στην Ραϊσα και την Ραμόνα, με την δεύτερη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Όλα ξεκίνησαν στην κουζίνα, με την Ραϊσα να παραπονιέται ότι δεν πλένει κανένας τα πιάτα και πως εκτός από το δικό τους πρέπει να πλένουν και τις υπόλοιπες κατσαρόλες. Ενώ, πέταξε την ατάκα στον Μπέντζη να πλύνει η Ραμόνα το πιάτο του, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Οι φωνές άρχισαν και με την συμπεριφορά της Ραϊσα βγήκε εκτός εαυτού η Μοροσάνου, αφού όπως είπε έχει πλύνει πολλές φορές τα πιάτα και έφτασε στο σημείο να της πει ότι θα της πετάξει το πιάτο που κρατούσε στο κεφάλι. Η Ραϊσα νωρίτερα πλακώθηκε και με τους δίδυμους.