Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Ραΐσα - Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής της

Εξομολογήθηκε τα πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Ραΐσα - Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής της

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα βρέθηκε στο δωμάτιο και σχημάτισε τη δική της γραμμή της ζωής. Η διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε τα πάντα και ανέλυσε την συγκλονιστική ιστορία της ζωής της με τα λόγια της να «ραγίζουν» τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ραΐσα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει στην ζωή της, από το διαζύγιο των γονιών της, στην μετακόμισή της στην Ελλάδα και στον πρώτο της έρωτα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δουλειές που έκανε, για το bullying που δέχθηκε στην Ελλάδα από έναν εργοδότη της αλλά και για τον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά πριν από λίγο καιρό.

Η κορύφωση ήρθε όταν ο Big Brother την έστειλε στο μπλε δωμάτιο όπου συνάντησε τη μητέρα της και ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε εδώ και τη δοκιμασία που άφησε "ξερούς" τους παίκτες.

Big Brother: Σε τεντωμένο σχοινί η κόντρα Σοφίας - Άννας Μαρίας - Η εξομολόγηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τεντωμένο σχοινί στο σπίτι του Big Brother. Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν σήμερα ενώπιων του Ανδρέα Μικρούτσικου και εξομολογήθηκαν τα πάντα για τη σχέση τους.

Ξεκατινιάσματος… συνέχεια υπήρξε για την Άννα Μαρία και τη Σοφία στο Big Brother, με τις δύο να μη σταματούν τον καβγά, που ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο κι ένα μεγάλο κομμάτι της συνομιλίας τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προβάλλεται στο live.

Ο έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με τα κορίτσια και θέλησε να μάθει ορισμένες πληροφορίες για την κόντρα τους, καθώς και για το πώς αυτή έφτασε μέχρι την κορύφωσή της χθες (15/10), με την Άννα Μαρία να είναι αρκετά πιο επιθετική, κάνοντας λόγο για «στρατιωτάκια της Σοφίας».

Η Σοφία φαίνεται πως… μαζεύτηκε, βλέποντας πως τελικά η Άννα Μαρία είχε δίκιο, σχετικά με τα λόγια, για την οποία την κατηγόρησε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει γνώμη για τη συμπαίκτριά της. Οι δυο τους, πάντως, έφυγαν αρκετά πιο ήσυχες, σε σύγκριση με το πώς μπήκαν, με την κουβέντα με τον Μικρούτσικο μάλλον να βοηθά.