The Bachelor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του 15ου επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου, αν και νωρίτερα υπήρξε αποχώρηση-«βόμβα», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην «τελετή των ρόδων» να μην μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις δύο τελευταίες και να τις παρατά.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Έλενα Μπάση, αν και νωρίτερα είδαμε και μία οικειοθελή αποχώρηση.

Η τεράστια γκάφα που έκανε το "The Bachelor" και δεν το κατάλαβε κανείς!

Το "The Bachelor" είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι που παίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό που ακούγεται όμως κυρίως για το παιχνίδι είναι το πόσο πολύ στημένο είναι, ειδικότερα άμα λάβουμε υπόψιν την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας. Χθες όμως, ένα σκηνοθετικό λάθος ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

Όχι ότι τα περισσότερα ριάλιτι που βλέπουμε δεν είναι στημένα, αλλά τουλάχιστον πολλά από αυτά δεν βγάζουν στον αέρα παρόμοιες γκάφες, όπως η χθεσινή του The Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε 2 παίκτριες από το σπίτι για ένα διπλό ραντεβού, με σκοπό να δει ποια είναι η κοπέλα που έχει τη λιγότερη χημεία μαζί της. Έτσι, λοιπόν, πήγαν για ψάρεμα με δόλωμα ζωντανό σκουλήκι. Δες εδώ ποια αποχώρησε!

Μόνο που η παραγωγή έκανε 2 μικρά λάθη.

1) Τα ψάρια που έβγαλε ήταν εντελώς ψόφια

2) στο γεύμα που ακολούθησε έψησε άλλα ψάρια από αυτά που έβγαλε.

Τι ακολούθησε στο Twitter; Δεν φαντάζεστε!