Νίκος Κοκλώνης: Τι δήλωσε για την υγεία της Βίκυς Σταυροπούλου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του J2US;

Θα την δούμε σήμερα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Κοκλώνης: Τι δήλωσε για την υγεία της Βίκυς Σταυροπούλου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του J2US;

Στην Σίσσυ Χρηστίδου και στο Έλα χαμογέλα μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης λίγες ώρες πριν την εντυπωσιακή πρεμιέρα του J2US αλλά και για το αν θα δούμε την Βίκυ Σταυροπούλου σήμερα.

O γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός παραδέχτηκε ότι έχει πολύ άγχος για την αποψινή πρεμιέρα και τόνισε: «Έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί, έχω πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα».

Αυτό που κίνησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν το περιμέναμε ήταν: «Εννοείται ότι θα τραγουδήσω στην πρεμιέρα» και πως: «Απόψε θα δείτε έναν νέο συνεργάτη… έκπληξη στο J2US».

Ο Νίκος Κοκλώνης επίσης αποκάλυψε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο θρίλερ καθώς όπως είπε: «Πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα πάρει τη θέση της Πηγής Δεβετζή» ενώ πρόσθεσε ότι αναμένεται να διεκδικήσουν το ντουέτο με την Έφη Σαρρή δύο άντρες.

Παράλληλα, μας έδωσε και μία ιδέα για τα τραγούδια που θα ακούσουμε καθώς είπε: «Η Νατάσα Καλογρίδη θα τραγουδήσει Μαντόνα». Δείτε εδώ ποια παρουσιάστρια του ζήτησε 6.000 ευρώ για να πει το ναι!

Όσο για την υγεία της Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως είχε μία τροφική δηλητηρίαση η οποία προήλθε από χαλασμένο γιαούρτι όμως απόψε θα είναι κανονικά στο πόστο της. Συγκεκριμένα είπε: «Χθες κατά τη διάρκεια της πρόβας λαμβάνω ένα μήνυμα από αγαπημένο μας πρόσωπο που μου είπε ότι η Βίκυ είναι άρρωστη. Έφαγε ένα γιαούρτι και ήταν μάλλον χαλασμένο αλλά σήμερα θα βρίσκεται στα γυρίσματα κανονικά».

Νίκος Κοκλώνης πρεμιέρα J2US

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Nίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τον λόγο αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη απο το J2US

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα του "J2US", ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και έκανε πολλές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του show, μια από αυτές ήταν ο λόγος αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από το "Just the 2 of us" η οποία σύμφωνα με τα αρχικά δημοσιεύματα θα είχε ως coach τον Ηλία Βρεττό.

"Ήθελα την Ελένη πάρα πολύ να συμμετέχει στο Just the 2 of us. Παρόλα αυτά όταν έκανε το δοκιμαστικό -που εμένα μ΄άρεσε- δεν ταίριαξε η φωνή με τον Ηλία Βρεττό. Υπήρξε εκεί μία κόντρα σχετικά με την επιλογή του ζευγαριού, της έκανα μία πρόταση να αλλάξει παρτενέρ, δε δέχτηκε και έφυγε" είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη από το J2US: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός και η Βάνα Μπάρμπα και η Γωγώ Μαστροκώστα.