Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Βαρθακούρης: Το τηλεφώνημα του πατέρα του - "Πρόσεξε τον Μικρούτσικο.."

Τα σχόλια του Γιάννη Πάριου στην πρεμιέρα του Big Brother

Χάρης Βαρθακούρης: Το τηλεφώνημα του πατέρα του -
News 17.10.2020 14:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Dot στο ΣΚΑΙ. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε κυρίως στο Big Brother. Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα σχόλια που δέχτηκε από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, κατά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

«Ξέρω ότι είδε το πρώτο επεισόδιο, διότι με πήρε στο διαφημιστικό διάλειμμα, ίσως θεωρούσε ότι είναι ζωντανό. Ενώ το πρώτο ήταν μαγνητοσκοπημένο… Μου λέει γιε μου δεν σε περίμενα τόσο καλό- δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του- Μου λέει το έχεις, πρέπει να σου πω πρόσεξε τον Μικρούτσικο –κάτι ξέρει-…», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Γιατί ρίχνει τα καρφιά του στον ALPHA;

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μίλησε ανοιχτά για τον Βαρθακούρη και την παρουσίαση του Big Brother

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε ανοιχτά για το Big Brother, αλλά και τα σχόλια που γίνονται και λένε πως υπάρχουν 2 παρουσιαστές και όχι μόνο ο Χάρης Βαρθακούρης.

Το live show του «Big Brother» κατ’ εμέ έχει δύο παρουσιαστές. Έναν όρθιο, τον Χάρη Βαρθακούρη, και έναν καθιστό, εσάς. Αλήθεια, γιατί δεν αναλάβατε εξ ολοκλήρου την παρουσίαση;

«Κατ' αρχάς, δεν είναι ότι μου έγινε πρόταση και επέλεξα. Αυτή την πρόταση μου έκαναν, αυτή δέχτηκα. Άρα, η ερώτηση είναι εύστοχη, αλλά σε άστοχο πρόσωπο. Κατά δεύτερον, υπάρχουν δύο υφές, δύο κουκούτσια στο «Big Brother» νέας εποχής.

Το ένα είναι το παραδοσιακό, σκληρό ριάλιτι, στο οποίο όλοι συμφωνούμε ότι 20 άγνωστοι άνθρωποι μέσα σε ένα σπίτι που συμβιώνουν θα δημιουργήσουν καταστάσεις. Και από την άλλη, υπάρχει και το στοιχείο των δοκιμασιών που εμένα μου θυμίζουν παιχνίδια καλοκαιρινής κατασκήνωσης. Αυτά θέλουν έναν παρουσιαστή, ο Χάρης είναι ιδανικός για αυτό, ξέρει τα παιχνίδια, ξέρει τους κανόνες κ.λπ. Αυτό είναι το ένα κουκούτσι. Το άλλο κουκούτσι είναι ότι αυτοί οι χαρακτήρες στην πορεία θα βγάλουν πράγματα. Όπως η κοπέλα που εξομολογήθηκε ότι με ένα βίντεο προσωπικών της στιγμών έφτασε στο σημείο να αλλάξει όλη της τη ζωή. Ε, εκεί μπαίνω. Η αλήθεια είναι ότι μόλις την είδα να κλαίει, το πήρα πάνω μου. Αυτό είναι φυσικό, πραγματικό, εκφράζει τον τηλεθεατή και με τη δική μου επιχειρηματολογία, με το θυμό, όχι φτιασιδωμένο, εκφράστηκα και αυτό θα κάνω. Γιατί για εμένα αυτό είναι το ριάλιτι και αυτό είναι το δεύτερο κουκούτσι.

Να σημειώσουμε πως στο χθεσινό 16/10 επεισόδιο του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος στον αέρα.

Είτε είμαι τιμής ένεκεν, είτε είμαι πολυτελείας εφέ, είτε είμαι με γνώση και με βαρύτητα στολιδάκι για να θυμίζουμε και το τότε, γίνομαι-ο κεντρικός παρουσιαστής της έννοιας του ριάλιτι, το οποίο διάφοροι ακούνε και βγάζουν σπυριά. Και αυτοί ποιοι είναι; Αυτοί που έχουν έννομο οικονομικό συμφέρον να μην πάει καλά αυτή η εκπομπή. Εκεί δεν είναι θέμα σεμνότητας. Αυτό το ρόλο κοπιάστε να τον πάρετε, αλλά, εκ των πραγμάτων, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν μπορεί να τον υπερασπιστεί. Με αυτήν την έννοια καλά κάνει και έχει δύο παρουσιαστές, όπως λες, γιατί δεν έχει αποφασίσει εάν θα είναι η έγκριτη καλή εκπομπή με παιχνιδάκια ή αν θα είναι αυτό που εμπεριέχει το κόνσεπτ της εκπομπής, ένα δηλαδή εκρηκτικό μείγμα ανθρώπων οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα έρθουν σε αντιπαράθεση, γιατί έτσι είναι η κοινωνία μας. Είναι μια ανταγωνιστική κοινωνία», είπε στο 7 Μέρες TV.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Χαμός" με Ανδρέα Μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ροζ βίντεο της Χριστίνας - «Αν τον είχα μπροστά μου...»

Share