Θύελλα στο διαδίκτυο με αυτό που ανακοίνωσε η Πάολα

Χαρές για την τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύελλα στο διαδίκτυο με αυτό που ανακοίνωσε η Πάολα

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο αυτό που ανακοίνωσε για τα επαγγελματικά της βήματα η Πάολα. Τα νέα είναι ευχάριστα και οι θαυμαστές της ανυπομονούν.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να μην είναι λάτρης των social media, ωστόσο, από εκεί κάνει διάφορες ενημερώσεις για τις συναυλίες της, τις συνεργασίες της, αλλά και τα νέα τραγούδια που βγάζει.

Οι σπάνιες αναρτήσεις που πραγματοποιεί όμως παίρνουν «φωτιά» από τα δεκάδες σχόλια και από τα likes!

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά έχοντας στο πλευρό της τον επιτυχημένο τραγουδιστή, Στέλιο Ρόκκο.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της που είναι και φανατικοί της θαυμαστές, έσπευσαν να σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια, γράφοντας πως περιμένουν πως και πως για την πρεμιέρα. Αυτός επίσης, είναι ο "καυτός" χορός της Πάολα πάνω στην πίστα που... ξεσήκωσε τους θαμώνες.

Προκάλεσε αναστάτωση με το φόρεμά της η Πάολα - Το σκίσιμο έφτανε μέχρι τη μέση

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα προκάλεσε κανονική αναστάτωση καθώς επέλεξε να φορέσει το πιο «καυτό» λευκό φόρεμα, στο οποίο φαίνεται πως το επιβλητικό σκίσιμο, φτάνει μέχρι τη μέση της!

Μπορεί η τραγουδίστρια να αναγκάστηκε να "παγώσει" τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ακυρώνοντας τις συναυλίες της λόγω της νέα εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα, όλα δείχνουν όμως ότι έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά με σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω στη μουσική σκηνή.

Η Πάολα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό και έτσι είναι αναμενόμενο να γίνεται κάθε εμφάνισή της, ανάρπαστη.

Αυτό είναι το φόρεμα με το σκίσιμο που φόρεσε η Πάολα και προκάλεσε αναστάτωση

Πανικό βέβαια προκάλεσε και πριν από λίγες μέρες, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει - δείτε το εδώ.