Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τον Λευτέρη Σουλτάτο να «λιώσει» με μια κίνηση

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τον Λευτέρη Σουλτάτο να «λιώσει» με μια κίνηση

Με μια κίνηση που έκανε η Βάσω Λασκαράκη, ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, «έλιωσε». Η ηθοποιός τον λατρεύει και του το δείχνει με κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί να θέλουν όσο μπορούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, κάνουν διάφορες κοινές αναρτήσεις.

Πριν από λίγες ώρες, ο Λευτέρης Σουλτάτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως ξύπνησε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Βάσω Λασκαράκη του πήγε καφέ να πιεί, έχοντας γράψει «Σ'αγαπώ»

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Δείτε και νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου.

Βάσω Λασκάρακη: Έκανε την αποκάλυψη για το παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο στο πλατό του Αρναούτογλου!

Η αγαπημένη Βάσω Λασκαράκη το βράδυ της Τετάρτης 15/10 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά τόσο θερμά πως είναι έτοιμη και θέλει πολύ να κάνει ένα παιδάκι με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να είναι ήδη μαμά και να υπερλατρεύει την κόρη της Εύα, τον καρπό του τότε έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά αισθάνεται σίγουρη και θέλει η τώρα οικογένειά της να μεγαλώσει.

Πέραν της προσωπικής της ζωής, μίλησε και για τα επαγγελματικά της αναφέροντας τον λόγο που αυτή την περίοδο αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλη την συνέντευξή της:

Στην ίδια εκπομπή, στον ίδιο καναπέ βρέθηκαν και ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου που αποκάλυψαν για πρώτη φορά πως βρέθηκαν ένα βήμα πριν τον χωρισμό!