Αντιδράσεις στο Buckingham για την Kate Middleton - Η δημόσια εμφάνιση με ρούχα κηδείας

Άφωνη η Ελισάβετ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντιδράσεις στο Buckingham για την Kate Middleton - Η δημόσια εμφάνιση με ρούχα κηδείας

Πολλές αντιδράσεις στο παλάτι του Buckingham έφερε μια δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε η Kate Middleton. Η Δούκισσα, βγήκε και μίλησε με ρούχα που φοράνε για τις κηδείες.

Με αυτό τον τρόπο έσπασε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες μόδας της Βασίλισσας. Καθώς, τόσο η Ελισάβετ, όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, συνήθως φορούν μαύρο μόνο όταν παρευρίσκονται σε κηδεία.

Η Κate Middleton, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι από έναν από τους αγαπημένους τους οίκους, τον Alexander McQueen. Ενώ, το στιλ του ήταν τελείως διαφορετικό από αυτά που επιλέγει. Προτίμησε ένα σακάκι με τονισμένους ώμους εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80.

Βέβαια, να σημειώσουε πως, μπορεί να είναι Δούκισσα, μπορεί να μένει σε παλάτι, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η Kate Middleton, αποφάσισε να βγει με φόρεμα από τα Zara, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει από τη στιγμή που το φόρεσε σε μία τηλεδιάσκεψη.

Το κρυφό... όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Bukingham

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει την Kate Middleton με το κανονικό της όνομα ή με το επίσημο, Catherine, ωστόσο η Δούκισσα του Κείμπριτζ, έχει ένα ακόμα κρυφό όνομα ή μάλλον ψευδώνυμο, το οποίο γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του Buckingham.

Η Kate Middleton είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα η οποία προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να ασχολείται με τις ανάγκες που έχουν οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόσφατα μάλιστα, η μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο twitter ένα email προκειμένου να επικοινωνήσει τη συμμετοχή της στο φωτογραφικό πρότζεκτ “Hold Still”, με θέμα την απεικόνιση των συνεπειών που έφερε η πανδημία του Covid-19 στους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό είναι το κρυφό όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Buckingham

Όπως θα δείτε μέσα από το mail που έστειλε, η Kate Middleton, υπογράφει μόνο με το γράμμα "C" από το Catherine.

Kate Middleton όνομα