Η Μαγδαληνή «αδειάζει» το The Bachelor - «Ήξερα που πήγαινα αλλά...»

Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαγδαληνή «αδειάζει» το The Bachelor - «Ήξερα που πήγαινα αλλά...»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαγδαληνή. Η πρώην παίκτρια του “The Bachelor”, αναφέρθηκε κυρίως στους λόγους που την οδήγησαν στην χθεσινοβραδινή της οικειοθελή αποχώρηση. Δες τα highlights του χθεσινού επεισόδιο!

«Για εμένα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, βασικά ο κύριος λόγος που μπήκα ήταν η εμπειρία. Όταν μπήκα όμως μέσα στο παιχνίδι, όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Μετά ήρθαν και όλοι αυτοί οι καβγάδες και ένιωθα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα περιβάλλον που να γίνεται όλος αυτός ο χαμός. Όταν ήρθε κάποια στιγμή η Μαριεύη και πέταξε την σαμπάνια στην Αναστασία, ένιωσα πάρα πολύ χαλιά και είπα αυτό είναι… Ήξερα που πήγαινα αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτός ο χαμός…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή.

The Bachelor: Η πρώτη εμφάνιση της Μαριεύης μετά της αποχώρηση - "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη..."

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαριεύη μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της απο το Bachelor , στις υπόλοιπες κοπέλες αλλά ζήτησε και δημόσια “συγγνώμη” στη Αναστασία που της είχε πετάξει πάνω της ένα ποτήρι με σαμπάνια.

«Δεν νομίζω ότι στο ραντεβού με τον Παναγιώτη πήγε κάτι λάθος. Εγώ δεν θα με έδιωχνα, αλλά εντάξει επιλογή του. Γενικά είμαι ένας χαρακτήρας που δεν μπορώ να ανοιχτώ σε έναν άνθρωπο, τον οποίο διεκδικούν άλλες 20 γυναίκες, οπότε δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου ή ότι ένιωθα, τον ενθουσιασμό μου έστω με τον Παναγιώτη και να του το εκφράσω.

Όλα τα κορίτσια λέγανε ότι δεν αρέσει στον Παναγιώτη ο χαρακτήρας μου. Ήταν λάθος γιατί ο Παναγιώτης δεν νομίζω να είχε κανένα πρόβλημα με αυτό τον χαρακτήρα.

Η αντίδραση μου προς την Αναστασία ήταν υπερβολική και που πέταξα την σαμπάνια και που της μιλούσα απότομα και άσχημα και που της την έλεγα όλη την ώρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ότι ήταν λάθος μου, απλώς ήμουν αρκετά πιεσμένη και δεν ήμουν ο εαυτός μου.

Δεν συνεχίζω να πιστεύω ότι η Αναστασία είναι διπρόσωπη, θα πω όμως ότι είναι υπερβολική σε κάποια θέματα και τα θεματάκια της τα έχει. Συμπάθησα όλες τις κοπέλες αλλά μπορώ να πω ότι η Αντζελίνα ήταν αρκετά αντιδραστική και δεν τα βρίσκαμε τόσο πολύ, όσο τα έβρισκα με τις άλλες κοπέλες.

Δεν θεωρώ καμιά κοπέλα από εκεί μέσα ότι είναι διπρόσωπη, απλά η Αντζελίνα είναι αρκετά υπερβολική. Είναι μια η κοπέλα που δείχνει άλλο χαρακτήρα στον Παναγιώτη και εύχομαι να το δει ο Παναγιώτης και να το καταλάβει. Είναι η Αντζελίνα, δεν είναι αυτό που δείχνει. Πιστεύω ερωτευμένη με τον Παναγιώτη είναι ίσως η Μαρίνα και η Νικολέττα», είπε η Μαριεύη. Δείτε εδώ την αποχώρηση της!