The Bachelor Highlights 16/10: Ο άγριος τσακωμός μπροστά στον Βασιλάκο και οι 2 αποχωρήσεις!

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights 16/10: Ο άγριος τσακωμός μπροστά στον Βασιλάκο και οι 2 αποχωρήσεις!

Άγριος τσακωμούς μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο, εντάσεις, αλλά και απρόσμενες εκπλήξεις είχαμε στο χθεσινό 16/10 επεισόδιο του The Bachelor. Μάλιστα, 2 ήταν οι αποχωρήσεις.

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο καθώς οι καυγάδες ξεκίνησαν με το "καλησπέρα" σας. Συγκεκριμένα, η κίνηση μίας παίκτριας δεν άρεσε καθόλου στον Παναγιώτη Βασιλάκο και δε δίστασε να το δείξει με την αντίδρασή του.

Βραβείο… δωσίλογων θα μπορούσαν να αξίζουν τα κορίτσια του «The Bachelor», αφού ανταγωνίζονται στο ποια… ρουφιανεύει καλύτερα τις υπόλοιπες στον Παναγιώτη Βασιλάκο, κάτι που βέβαια δεν αρέσει στον ίδιο.

Ο πρώτος Bachelor κάλεσε τις συγκατοίκους σε ένα ομαδικό ραντεβού, παίζοντας μπάσκετ κι έχοντας ως βραβείο ένα «πιτζάμα πάρτι» στον προσωπικό του χώρο και, πριν αρχίσει το παιχνίδι, η Χριστίνα πήρε το λόγο και… κάρφωσε την Ερριέτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε την φράση της τελευταίας, που τόνισε για το «διπλό» ραντεβού του Βασιλάκου, ότι η Μαγδαληνή έχει ωραίο χαρακτήρα, αλλά η Μαριεύη - δείτε εδώ όλα όσα είπε μετά την αποχώρησή της -είναι πιο όμορφη σαν γυναίκα. Η Χριστίνα εξέλαβε το σχόλιο, ως «μπηχτή» για την εμφάνιση της Μαγδαληνής και ξεκίνησε ένας καβγάς, που ξενέρωσε τον Βασιλάκο.

The Bachelor: Τις άφησε "ξερές" ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την απόφασή του

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να αφήσει ξερές όλες τις παίκτριες με την απόφαση που πήρε για τη διαγωνιζόμενη που θα έπαιρνε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο μετά από ένα ομαδικό ραντεβού.

Την απόλυτη ανατροπή έκανε στο «The Bachelor» ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον ίδιο να αποφασίζει να δώσει ασυλία σε ένα αουτσάιντερ, από το ομαδικό ραντεβού, που προέκυψε.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε μέσα από ένα παιχνίδι μπάσκετ να φανεί το ποιες θα τον ακολουθούσαν στο «πιτζάμα πάρτι» του. Οι καβγάδες… με το καλημέρα δεν έλειψαν στη δοκιμασία και η κίτρινη ομάδα ήταν νικήτρια.

Αυτή, όμως, που έβαλε τρίποντο… στην καρδιά του, φαίνεται πως ήταν η Αναστασία. Η ίδια εντυπωσίασε στο πάρτι τον Παναγιώτη, που πρόσφερε στα κορίτσια burger και, στο τέλος, τη διάλεξε για να της δώσει το τριαντάφυλλο της ασυλίας, αν και νωρίτερα, μία κίνηση τον ξενέρωσε.

Ξαφνική αποχώρηση από το σπίτι - Το ραντεβού που έφερε την καταστροφή

Μια ξαφνική αποχώρηση ήρθε στο σπίτι του «The Bachelor», μετά από ένα ραντεβού κανονική καταστροφή! Η παίκτρια δεν άντεξε το γεγονός ότι δεν πήρε το τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και ανακοίνωσε στις συμπαίκτριές της πως θέλει να φύγει.

Λίγο πριν έρθει η «τελετή των ρόδων», οι συγκάτοικοι πήραν την απόφαση να στείλουν στον πρώτο Bachelor μία εξ αυτών, προκειμένου να περάσει ένα όμορφο πρωινό στον προσωπικό του χώρο.

Οι παίκτριες έστειλαν τη Μαγδαληνή, αλλά το ραντεβού δεν πήγε πολύ καλά. Ο Βασιλάκος δεν της έδωσε τριαντάφυλλο κι εκείνη θεώρησε, ότι μάλλον έρχεται η ώρα για την αποχώρησή της. Στη συνέχεια, όταν γύρισε στο σπίτι, ανακοίνωσε πως αποχωρεί, βάζοντας τη «βόμβα».

Πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στον Βασιλάκο!

Κανένα όριο δεν φαίνεται πως υπάρχει στους καβγάδες του «The Bachelor», με τις παίκτριες να έρχονται στα χέρια ακόμη και μπροστά στα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, ανταλλάσσοντας «βαριές» εκφράσεις αλλά και χειρονομίες.

Οι συγκάτοικοι και ο Παναγιώτης βρέθηκαν μαζί στο καθιερωμένο cocktail party κι ένα κορίτσι ήταν πιο συναισθηματικά «φορτισμένο». Συγκεκριμένα, η Αναστασία έφτασε σε σημείο να του δώσει πίσω το τριαντάφυλλο, αλλά τελικά το κράτησε.

Οι εξελίξεις αυτές έβαλαν «φωτιά» στο ραντεβού, με τις κοπέλες να μην καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί και να τα βάζουν μαζί της. Η Έλενα, μάλιστα, έφτασε σε σημείο να την πιάσει από το πρόσωπο, με όλα αυτά να συμβαίνουν μπροστά στον έντρομο Βασιλάκο.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του 15ου επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου, αν και νωρίτερα υπήρξε αποχώρηση-«βόμβα», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην «τελετή των ρόδων» να μην μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις δύο τελευταίες και να τις παρατά.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Έλενα Μπάση.