Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου πόζαρε topless στο Instagram

Αρκετά αποκαλυπτική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου πόζαρε topless στο Instagram

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός αλλά και ένας ταλαντούχος φωτογράφος. Η αγάπη του για την φωτογραφία αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μούσα του αυτή τη φορά ήταν η Ιλένια Ουίλιαμς.

Στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς γυμνές φωτογραφίες από αρκετές κυρίες της εγχώριας showbiz

Η Ιλένια πριν τρεις μήνες κατάφερε να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις καλλιτεχνικές λήψεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ηθοποιού. Δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ μετά τον χωρισμό της!

Μάλιστα, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σπύρου Χατζηαγγελάκη ξαφνιάστηκαν θετικά όταν στις 3 Οκτωβρίου δημοσίευσε μία νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ιλένιας, στην οποία ποζάρει topless.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα Likes δεν σταμάτησαν στιγμή.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Ιλένια τοπλεσ

Ιλένια Ουίλιαμς: Πόζαρε με ανοιχτό το φόρεμα της στο φακό του πρώην συντρόφου της Συνατσάκη

Στο φωτογραφικό φακό του πρώην συντρόφου της Μαίρης Συνατσάκη, πόζαρε η Ιλένια Ουίλιαμς με ανοιχτό το φερμουάρ του φορέματος της και οι φωτογραφίες της είναι απίστευτες.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με την φωτογραφία και αν μπει κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα δει μοναδικές αναρτήσεις.

Στο φωτογραφικό του φακού, εκτός της ίδιας της Μαίρης Συνατσάκη, έχει ποζάρει ακόμη και η Κόνι Μεταξά.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις του, είδαμε την Ιλένια Ουίλιαμς με ανοιχτό το φερμουάρ στο φόρεμα της και να ποζάρει έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Να σημειώσουμε πως η Ιλένια Ουίλαμς είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Δείτε εδώ τα όσα είχε εξομολογηθεί.