Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινεί με την εξομολόγηση του προς τον γιο του

"Ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει"

Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινεί με την εξομολόγηση του προς τον γιο του
News 17.10.2020 19:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Αννίτα Κοίτα βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική του πορεία μέσα στα χρόνια αλλά και για όσα έχασε παλιότερα με τις επιτυχίες και πλέον τα έχει εκτιμήσει.

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι η σχέση του με τον γιο του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: ‘Ήμουν πολλά χρόνια στην επιτυχία αλλά τώρα κρατώ μια απόσταση. Ήθελα να δω την μάνα μου και τον πατέρα μου και δεν είχα χρόνο να τους επισκεφθώ. Περνάνε τα χρόνια και θεωρείς κάποιος ανθρώπους δεδομένους δίπλα σου και τελικά ανακαλύπτεις ότι εγώ έχω φάει την ζωή μου να δουλεύω για να κρατήσω αυτήν τη θέση αλλά έχασα με τον πατέρα να καθίσω δέκα λεπτά και να δω τον ουρανό. Καταλαβαίνεις τον πόνο αργότερα όταν εκτιμήσεις πραγματικά τη ζωή. Τώρα κυνηγάω να κλέψω ώρες και να δω την μάνα μου.

Για τον γιο μου ευτυχώς με φώτισε ο Θεός να πάω μαζί του στην Αμερική. Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι ήθελα να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου. Τον έβλεπα αλλά μέσα στην πολλή δουλειά δεν ήμουν όλη μέρα μαζί του. Τώρα ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει για μία του αποτυχία και να σταθώ έστω και σιωπηλά δίπλα του. Να του στείλω αγάπη και να ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Στράτος Τζώρτζογλου: Έτοιμος να γίνει ξανά μπαμπάς!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, βιώνουν στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους στο instagram το αποδεικνύουν! Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει!! Μάλιστα φαίνονται έτοιμοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα στην σχέση τους, να αποκτήσουν ένα παιδί!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στο περιοδικό "Λοιπόν" αποκάλυψε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά με τη Σοφία Μαριόλα. Χαρές έχει το ζευγάρι!

Θέλεις να κάνεις ακόμα ένα παιδί;

Ναι, θέλω να κάνω κι άλλο παιδί... Πρώτα ο Θεός, είναι μέσα στα σχέδια μας. Το έχουμε βάλει μπροστά να κάνουμε παιδί με τη Σοφία.

Ούτε παιδί ήθελες να κάνεις, όπως μου είχες πει...

Πριν συναντηθώ με τη Σοφία, είχα κάποιες πολύ ωραίες σχέσεις με γυναίκες και δύο καλές περιπτώ­σεις από αυτές που θα μπορούσα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μαζί τους. Υπήρχε ένα μεγάλο κόλλη­μα, το ότι έπρεπε να πάω στην Αμερική και καμία δε μπορούσε ν' ακολουθήσει εκεί με τον Αλκιβιάδη. Η Σοφία όταν ήρθε μου είπε: "Στράτο και σε καλύβα, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου, δεν με νοιάζει". Δε μου το είχε πει καμία άλλη αυτό.

Του έχεις μιλήσει για το ότι θέλεις ν' αποκτήσεις κι άλλο παιδί;

Ναι, του το έχω πει και του αρέσει, θέλει ν' απο­κτήσει αδελφάκι, ο οποίος τώρα είναι 23 χρονών. Στην Αμερική είχα γίνει πατέρας και μάνα μαζί.., Μαγείρευα...Το τι ήμουν εδώ εξαφανίστηκε στην Αμερική. Ήταν μεγάλο το ρίσκο, κάθε μήνα έπρεπε να βρίσκουμε τα προς το ζην, δεν υπήρχαν λεφτά, φράγκο, μάλιστα δεν απέκλεια το γεγονός να πάω να δουλέψω σερβιτόρος ή ταξιτζής, που ήταν δύσκο­λο, μόνο σερβιτόρος μπορούσα να γίνω, αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Μαριόλα: Η topless φωτογραφία της με θέα τη Σαντορίνη!

Στράτος Τζώρτζογλου: Ανακοίνωσε πως θα ήθελε πολύ να κάνει παιδί με τη Σοφία Μαριόλα!

Share