Κυριάκος Μητσοτάκης: Φωτογραφίζεται με τον γιο του και τη "σειρά" του στο στρατό!

Δήλωσε πώς θα κάνει στον Έβρο όλη τη θητεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυριάκος Μητσοτάκης: Φωτογραφίζεται με τον γιο του και τη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος υπηρετεί στον Έβρο τη στρατιωτική του θητεία συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Η αφορμή ήταν η επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και την Σαμοθράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον γιό του και τις «σειρές» του.

Κυριάκος μητσοτάκης με τον γιο του

Στον γιο του αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και στη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το πρωί του Σαββάτου επισημαίνοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν. Δείτε τι δήλωσε ο πρωθυπουργός για την δίκη της Χ.Α!

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ορκίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του - Η συγκινητική ανάρτηση

Ορκίστηκε φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος. Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού στο Instagram ήταν συγκινητική.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρετεί στο Πυροβολικό Σώμα στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, Εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν παρέστη στην ορκωμοσία του γιου του.

Ωστόσο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να ορκίζεται με το μήνυμα: «Πολύ υπερήφανος πατέρας! Λυπάμαι που, λόγω Covid, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω!». Δειτε ωστόσο μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που είχε κάνε για τα γενέθλια του.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Απίστευτα σικ εμφάνιση με μάσκα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος αυτού Μαρέβα Γκραμπόσκι έκαναν προσφάτως μια από τις πιο σικάτες εμφανίσεις τους τηρώντας πλήρως τα μέτρα για τον κορωνοϊό, φορώντας μάσκα.

Κάθε Σεπτέμβριο σύσσωμος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος αλλά και oι πολίτες περιμένουν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με τις πολυαναμενόμενες εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Φέτος, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν αφού στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, το σκηνικό στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» δεν θύμιζε σε τίποτε άλλες χρονιές. Με αραιά τοποθετημένα καθίσματα, καθόλου χειραψίες και ελάχιστους φωτορεπόρτερ, η εικόνα ήταν ξένη αλλά και τόσο συνηθισμένη ταυτόχρονα. Όπως, μάλιστα, σχολίασε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, «η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης με τα πολλά της εμπορικά περίπτερα», τονίζοντας πως η εικόνα της ομιλίας του, με μόλις 50 συμμετέχοντες, με μάσκες και αποστάσεις, «δίνει το μέτρο των ιδιαίτερων συνθηκών γύρω μας».