Χαρά Παππά: Νέο βήμα στη ζωή της μετά το χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί

Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρά Παππά: Νέο βήμα στη ζωή της μετά το χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί

Ένα νέο βήμα στη ζωή της κάνει η Χαρά Παππά, μετά το χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Το μοντέλο, προσπαθεί να βρει τους νέους ρυθμούς στην καθημερινότητα της.

Συγκεκριμένα, ανασυγκροτεί τη ζωή της μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζοντας αισθητική παράλληλα με το μόντελινγκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life.

Μετά το χωρισμό της, η Χαρά Παππά, σκέφτηκε τι θέλει στη ζωή της και όπως γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που αγαπά η Χαρά Παππά για αυτό θεώρησε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για να μείνει αυτό το διάστημα. Το νέο βήμα του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά.

Χαρά Παππά: Το σχόλιο όλο νόημα για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί - «Δεν τα πάω καλά με την...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά δε δίστασε να κάνει ένα σχόλιο όλο νόημα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί. Το μοντέλο εξήγησε πως δεν τα πήγαινε καλά με την απόσταση.

Σήμερα το μεσημέρι η Χαρά Παππά αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα Q&A και να μιλήσει με τους followers της.

Μία από αυτούς θέλησε να της ζητήσει μία συμβουλή για τη σχέση της, καθώς το αγόρι της φεύγει από την Ελλάδα, ενώ θυμίζουμε πως το μοντέλο μετακόμισε πρόσφατα.

Αυτό ήταν το σχόλιο όλο νόημα που έκανε η Χαρά Παππά για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

«Αχ... απόσταση. Δεν τα πάω καλά με την απόσταση και δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω αλλά θα προσπαθήσω.

Επειδή εσύ είσαι εκείνη που μένει πίσω προτείνω να αλλάξεις συνήθειες για να μη σου θυμίζουν όλα εκείνον και σε στεναχωρούν. Βρες χόμπι στα οποία πάντα ήθελες να εξελιχθείς ή επικεντρώσου σε δουλειά ή σπουδές.

Παράλληλα, το FaceTime είναι σύμμαχος στο να μοιράζεσαι στιγμές μαζί του. Να σκέφτεσαι ότι είστε καλά μαζί και αργά ή γρήγορα θα μοιράζεστε και πάλι στιγμές μαζί», έγραψε το μοντέλο απαντώντας στη διαδικτυακή της φίλη.

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακό χωρισμός