Ζευγάρι της Ελληνικής showbiz υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι

Κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζευγάρι της Ελληνικής showbiz υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz μετά το γάμο του, κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του. Η Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας του real estate, Ανδρέας Παναγιώτου έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Σύμφωνα με την Real News, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, η ζωή τους γέμισε με μωρουδίστικες μυρωδιές και πλημμύρισε από χαρά. Το πρώην μοντέλο και ο σύζυγός της διανύουν μια ευτυχισμένη περίοδο.

ιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Λοΐζου γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Εκτός από τον σύζυγό της, δίπλα της ήταν οι γονείς της, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Αυτές τις ημέρες, βρίσκονται στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα και ζουν ένα υπέροχο όνειρο αγκαλιά με το μωράκι τους. Μάλιστα, η καλλονή Αλεξάνδρα σχεδιάζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στους γονείς της, ώστε να τη βοηθήσουν με την φροντίδα του νεογέννητου γιου της. Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι γνωστή τραγουδίστρια.

 Αλεξάνδρα Λοΐζου Ανδρέας Παναγιώτου έγιναν γονείς

Baby boom στη showbiz - Ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός κατάφερε να γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγους μήνες μετά την αποβολή της.

Ο λόγος για τον Alec Baldwin και την αγαπημένη του Hilaria, οι οποίοι προσέθεσαν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά – την Carmen, τον Rafael, τον Leonardo και τον Romeo – και μόλις τον περασμένο Νοέμβρη ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι δυστυχώς έχασαν το πέμπτο παιδάκι τους.

«Κάναμε ένα μωρό χθες το βράδυ! Είναι υπέροχος και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι! Μείνετε συντονισμένοι για το όνομα» αποκάλυψε η Hilaria Baldwin στα social media, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Μαμά έγινε πριν από λίγες μέρες και η κόρη του Γιώργου Χωραφά. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτηση.