Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που ξετρέλανε το Instagram - Εσύ την έχεις δει;

Εκθαμβωτική!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που ξετρέλανε το Instagram - Εσύ την έχεις δει;

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές κοπέλες της showbiz αυτή τη στιγμή. Το χαμόγελο, η αύρα και η ενέργεια της είναι κυρίως αυτά που την χαρακτηρίζουν και που την έχουν κάνει τόσο αγαπητή στο κοινό. Αυτό όμως που συζητείται περισσότερο για την Ιωάννα είναι οι εκθαμβωτικές της φωτογραφίες στο instagram, που καθημερινώς το "ρίχνει" με τις πόζες και το styling της.

Καθημερινά μας επιβεβαιώνει πόσο δυνατή και ακομπλεξάριστη γυναίκα είναι και ότι παρόλο που έχει βιώσει αρκετά άσχημες εμπειρίες, δεν το βάζει ποτέ κάτω και κάθε φορά βγαίνει όλο και πιο δυνατή από τις ατυχίες της ζωής.

Το προφίλ της Ιωάννας στο instagram είναι ακριβώς αυτό το προφίλ που ζηλευόυμε όλες και που θα θέλαμε και εμείς να έχουμε ένα αντίστοιχο. Κάθε φωτογραφία της είναι απλά μοναδική και πρωτότυπη, πράγμα που παίρνει και την ανάλογη ανταμοιβή, μιας και συνοδεύεται από μια θύελλα θετικών σχολίων και αντιδράσεων. Δες εδώ την φωτογραφία που άγγιξε τα 100,000 likes!

Η καινούργια φωτογραφία της μας άφησε για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ήδη πάνω από 80,000 likes! Έχει επιλέξει ένα ζευγάρι εντυπωσιακές λευκές μπότες, ένα στενό σκουρόχρωμα μίνι φόρεμα με τα braids της να ολοκληρώνουν τέλεια την εμφάνιση της. Για το σώμα της, μην μιλήσουμε πάλι, είναι γνωστό ότι διαθέτει με διαφορά ένα από τα καλύτερα κορμιά που έχουμε δει ποτέ.

Δες παρακάτω την φωτογραφία:

Ιωάννα Τούνη: Είδαμε το ανανεωμένο showroom της Bubblegun και το ερωτευτήκαμε

Δεύτερο σπίτι της Ιωάννας Τούνη είναι το showroom της Bubblegun, αφύ εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της μητέρας της. Εμείς πάντως την ζηλεύουμε, αφού έχει τέλεια διακόσμηση και το ερωτευτήκαμε.

Η ξανθιά καλλονή μάλιστα, πολλές φορές έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έχει δείξει την εντυπωσιακή διακόσμηση του.

Σε μια λοιπόν από τις αναρτήσεις της μας έδειξε το εντυπωσιακό και άκρως σικάτο σαλόνι, στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη - με την οποία έχουν μαζί την Bubblegun - πήραν αυτό τον λευκό και τέλειο καναπέ.

Ιωάννα Τούνη Bubblegun