The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Μπάση και η αποκάλυψη - «Τα λέμε στο...»

Τι είπε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Μπάση και η αποκάλυψη - «Τα λέμε στο...»

Η Έλενα Μπάση, μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του "The Bachelor" αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή, μιας και δεν κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έτσι, λίγο μετά, επέστρεψε στο κόσμο του instagram και ξεκίνησε τις αναρτήσεις.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ποζάρει δίπλα από μία εντυπωσιακή πισίνα ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, πως το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”. Δείτε εδώ γιατί δεν αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες της μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι!

Είμαστε σίγουρα ότι θα παραχωρήσει μια συνέντευξη... εφ'όλης της ύλης και ανυπομονούμε να την δούμε!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

The Bachelor: Έτσι είναι η Έλενα χωρίς μακιγιάζ - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Η Έλενα Μπάση, ίσως και η πιο συζητημένη παίκτρια του "The Bachelor" είναι συνεχώς ντυμένη και βαμμένη υπερπαραγωγή. Η κάμερα όμως την "τσάκωσε" τόσο άβαφη και απεριποίητη που κανείς μας δεν θα την αναγνώριζε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

To ένα και σίγουρα μοναδικό πλάνο της «38χρονης» Έλενας με το πραγματικό της πρόσωπο αποτελεί γεγονός, με την ίδια να εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και την εικόνα να μην μένει ασχολίαστη στα social media. Δεν ξέρουμε τι αντίδραση θα είχε αν ο Παναγιώτης την έβλεπε άβαφη, ξέρουμε όμως ποια είναι όταν την βλέπει βαμμένη! Και αυτή έχει ως αποτέλεσμα το φιλί!

Εσύ θα την αναγνώριζες;

Ελενα Μπάση άβαφη

The Bachelor: Η κολλητή της Έλενας Μπάση απαντάει για την ηλικία της - «Αντί να ασχοληθούν...»

Σήμερα το πρωί η κολλητή της Έλενας Μπάση από το The Bachelor μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φίλη της καθώς και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την ηλικία της, χωρίς να απαντήσει βέβαια ξεκάθαρα.

Η Ελευθερία κάνει παρέα εδώ και χρόνια με την τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως η Έλενα Μπάση είναι αθλήτρια σκοποβολής με πολλές διακρίσεις.

«Όταν θα βγει θα σας τα απαντήσει όλα αυτά. Και να ξέρετε δεν έχει καθόλου κολλήματα. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Αντί να ασχολούνται ότι είναι πρωταθλήτρια, ότι έχει προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό, ότι έχει πολύ καλή φωνή και έχει κάνει πολλές συνεργασίες… Ασχολούνται με αυτό» είπε χαρακτηριστικά η φίλη της Έλενας Μπάση, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει σαφή απάντηση. Στο μεταξύ δείτε εδώ γιατί έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός με το The Bachelor.