Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έχει γενέθλια και μας αποκαλύπτει πόσο χρονών γίνεται!

Πόσο λέτε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έχει γενέθλια και μας αποκαλύπτει πόσο χρονών γίνεται!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της αποκαλύπτοντας ανοιχτά την ηλικία της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε, μάλιστα, μια γλυκιά φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Δείτε εδώ την Άλκηστις στη παραλία!

Έτσι, παρέα με αυτή την φωτογραφία, γράφει την πιο τρυφερή και με όλο νόημα λεζάντα:

« Μπα!!! Και τι έγινε που φτάσαμε στο εξηκοστό έκτο λεπτό του παιχνιδιού»????...
Ο χρόνος δεν είναι χρήμα,
ο χρόνος είναι κρίμα να τον σπαταλάς,
γι αυτό ζήστε τις « στιγμές» του δυνατά!!!
Carpe Diem ... Αδράξτε τη μέρα ????????????????Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ ....
#love #beautifulpeople

Δείτε την ανάρτησή της:

Ραγίζει καρδιές η Άλκηστις Πρωτοψάλτη: "Στο Καστελόριζο χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού"

Με τη νέα της ανάρτηση στο instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων. Ακολουθώντας της εξελίξεις η τραγουδίστρια θέλησε να ανεβάσει ένα συγκινητικό βίντεο για το Καστελόριζο.

Καστελόριζο :το διαμάντι της Ελλάδας και η κυρα Μαρία μία πανέμορφη ελληνική ψυχή που πατάει τα 91 περιγράφει ... Ας μείνουν τα λόγια της στο ημερολόγιο του Instagram... Tbt :με την Axion Hellas Μάης του 2019.

Η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει στο Καστελόριζο ....................

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε ένα σχόλιο για το Καστελόριζο.

"Κόλαφος" η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τους επικριτές της - «Το δηλητήριό σας...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μία απάντηση κανονικό "κόλαφο" για τους επικριτές της και όσους έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη χθεσινή κίνησή της, με την ίδια να τους καλεί να χρησιμοποιήσουν το δηλητήριό τους για ιατρικούς σκοπούς.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για την αγαπημένη τραγουδίστρια, μιας και είχε την ευκαιρία να κάνει μία κινητή συναυλία πάνω σε ένα φορτηγό και να συνοδεύσει με την μουσική της το πρωινό του Σαββάτου στην Αθήνα.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δέχθηκε διάφορα σχόλια για την κίνησή της αυτή, μεταξύ αυτών και ένα από τον Σταμάτη Κραουνάκη, και έτσι μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε από τη μία να ευχαριστήσει τον Κώστα Μπακογιάννη για την ευκαιρία που της έδωσε και από την άλλη να απαντήσει σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση που έκανε:

«Το δικό μου «ευχαριστώ» σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία: Γιατρούς , νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες ,στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν»και αντέχουν …

Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό !Ηταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς … και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε …Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα
συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας …με τραγούδια και δάκρυα χιαστή …

Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου …Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris, τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία. «Απ το δρόμο με αγάπη»

Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!!

Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς . Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικης ,συνεχιζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων .Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε» έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram!