"Πυρά" Κραουνάκη για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη - «Χοροπηδά Κούλης και Μπακογιαννέικο»

Τι ενόχλησε τον τραγουδοποιό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με μία πολύκροτη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε "πυρά" κατά της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την επιλογή της να τραγουδήσει έξω από το Μαξίμου, σχολιάζοντας πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έβλεπε τον «Κούλη και το Μπακογιαννέικο» όπως τους αποκάλεσε, να χοροπηδάνε με τα τραγούδια του.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή μιας και ο Δήμος Αθηναίων είχε την ιδέα να βάλει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγάκι και να κάνει μία συναυλία εν κινήσει σε όλη την πόλη, ξεκινώντας από την Τεχνόπολη.

Μεταξύ άλλων είδαμε πολύ όμορφες εικόνες έξω από τα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Σωτηρία, ενώ το φορτηγάκι πέρασε και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε και χόρεψε στους ρυθμούς των τραγουδιών της αγαπημένης καλλιτέχνιδας.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με τον δικό του προσωπικό τρόπο, θέλησε να σχολιάσει όλο το σκηνικό, ως δημιουργός πολλών εκ των τραγουδιών που ακούστηκαν στη χθεσινή βόλτα του Δήμου Αθηναίων, με τον τραγουδοποιό να στέκεται στο γεγονός ότι τα κομμάτια του ακούστηκαν έξω από το Μαξίμου μπροστά σε έναν δεξιό πρωθυπουργό.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης

«Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά», δεν φανταζόμασταν αυτή την πιθανότητα. Έξω από το Μαξίμου με δεξιά κυβέρνηση. Το λιγότερο που μπορώ να πω, αφού χοροπηδά Κούλης και Μπακογιαννέϊκο. Είναι να πληρώσουν με το επίδομα και όσους έχουν αφήσει απ' όξω. Δημιουργούς, μουσικούς, συγγραφείς και εικαστικούς. Δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Άλκηστη.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κούλη πλήρωσε αυτό μόνο, το βίντεο Μαξίμου εξηφανίσθη. Η ανάμνησις κατεγράφη εν τούτοις. Στη φωτογραφία οι δυο δημιουργοί ερήμην των οποίων συνέβη η δημόσια αυτή εκτέλεση. Σε πρόσφατη φωτογραφία διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων ΕΔΕΜ. Έξω από το ΥΠΠΟ» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Facebook.

Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα Εξω Απο το Μξμ με δεξια...

Posted by Stamatis Kraounakis on Saturday, April 25, 2020