Κώστας Βουτσάς: Η φωτογραφία του γιου του με την Αλίκη Κατσαβού συγκίνησε μετά το θάνατο του

Πολύ τρυφερή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Βουτσάς: Η φωτογραφία του γιου του με την Αλίκη Κατσαβού συγκίνησε μετά το θάνατο του

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει ένα πανέμορφο αγοράκι. Είναι μόλις τεσσάρων και τον Σεπτέμβρη πήγε για πρώτη φορά σχολείο. Η Αλίκη Κατσαβού από τις πρώτες κιόλας στιγμές μετά τη γέννησή του δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες του γιου της και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου μας Κώστα Βουτσά, μαμά και γιος είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Μαζί απολαμβάνουν εκδρομές, δραστηριότητες, χάδια και αγκαλιές. Πριν από μερικές μέρες, ο μικρός Φοίβος έκανε το πρώτο του μάθημα ιππασίας και η Αλίκη Κατσαβού, σαν περήφανη και ευτυχισμένη μαμά, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία του γιου της στο Instagram. Δείτε εδώ την ανάρτηση της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Το αγοράκι κάθεται εμφανώς ενθουσιασμένο πάνω σε ένα πόνυ και κάνει την πρώτη του βόλτα με την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Φοίβος ιππάσια

Φοίβος

Φοίβος βουτσάς

Αλίκη και φοίβος

Οικογένεια Βουτσά

Ρίγη συγκίνησης με το σχόλιο του Φοίβου Βουτσά στην Αλίκη Κατσαβού - «Δεν τρόμαξε με εμένα...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Αλίκη Κατσαβού με μια αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της, Φοίβο Βουτσά. Ένα σχόλιο του για τα μαύρα της ρούχα, την έβαλε σε σκέψεις.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκει πάντα χρόνο για να περάσει με το μονάκριβο γιο της, που απέκτησε από το γάμο της με τον Κώστα Βουτσά.

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν από βόλτα που έκαναν οι δυο τους, η Αλίκη Κατσαβού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, το σχόλιο του μικρού Φοίβου για τα μαύρα ρούχα που φοράει λόγω πένθους.

«Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: “δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα”. Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα», έγραψε. Ποιες είναι όμως στην πραγματικότητα οι σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά;