Έβαλε τέλος στις φήμες πρώην ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι - Είναι οριστικός ο χωρισμός

Έγινε έξαλλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έβαλε τέλος στις φήμες πρώην ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι - Είναι οριστικός ο χωρισμός

Τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφο του έβαλε ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, από τη σειρά Κόκκινο Ποτάμι. Ο χωρισμός τους είναι οριστικός και το επιβεβαίωσε.

Αυτός ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι έβαλε τέλος στις φήμες και είπε ότι ο χωρισμός του είναι οριστικός

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου να είναι ξανά ζευγάρι, με τον ηθοποιό ωστόσο να έχει γίνει έξαλλος με τα όσα γράφονται.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου» ,σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Αργύρης Πανταζάρας Έλλη Τρίγκου χωρισμός

Και συνεχίζει μιλώντας στη Real Life: «Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως, στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει μπει ο Αργύρης Πανταζάρας τον άνδρα με τον οποίο θα ζήσει έναν νέο έρωτα η Δρόσω, η αδερφή της Ασημίνας, την οποία παίζει η Έλλη Τρίγκου. Για αυτό το λόγο μάλιστα, βγήκαν οι φήμες περί επανασύνδεσης, καθώς συμπρωταγωνιστούν στην ίδια σειρά.

Όσον αφορά ωστόσο το Κόκκινο Ποτάμι να σημειώσουμε πως... επιστρέφει και βγήκαν στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες.