Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ανατριχίλα! Έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Παντελή

Ρίγη συγκίνησης!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ανατριχίλα! Έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Παντελή

Ανατρίχιασε με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Έβγαλε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή και συγκίνησε.

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του, ωστόσο, η οικογένεια του δεν τον ξεχνάει λεπτό και συχνά βλέπουμε να κάνουν διάφορες αναρτήσεις εις μνήμην του στα social media.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης - ο οποίος έγινε δεύτερη φορά μπαμπά - θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του Παντελή, χωρίς να γράψει τίποτα, αφού η εικόνα... μιλάει από μόνη της.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Instagram Παντελή

Να σημειώσουμε πως η Σοφία Βοσκανίδου, η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη τραγούδησε στο The Bachelor, ένα από τα τραγούδια του.

Στιγμές ευτυχίας για τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη και την Πωλίνα Φιλίππου - Η τρυφερή ανάρτηση

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου και η τρυφερή ανάρτηση που πραγματοποίησαν το αποκάλυψε.

Το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Παντρεύτηκαν το 2018 με πολιτικό, ενώ πέρσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Πωλίνα Φιλίππου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τους ευχηθεί και δημόσια, αναρτώντας μια φωτογραφία από το γάμο τους και γράφοντας στη λεζάντα «Ο έρωτας δεν θέλει χρόνο. Θέλει ταχύτητα».

Ενώ, πριν από ένα μήνα περίπου η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Πωλίνα Φιλίππου επέτειος γάμου

Δάκρυα χαράς για τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη

Από χθες το απόγευμα μόνο δάκρυα χαράς τρέχουν στα μάτια των αδερφών του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη με την είδηση πως η Πωλίνα Φιλίππου γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι το οποίο θα φέρει την ευτυχία στην οικογένεια.

Η Πωλίνα και ο σύζυγός της, Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Τη χαρά τους εννοείται πως μοιράζονται και με τον μικρότερο αδερφό της οικογένειας, Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε από την μία την καρτέλα του μωρού και από την άλλη μία φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδης

Πρόκειται για μία εικόνα που γράφει πάνω «Παντελής Παντελίδης» μαζί με ένα στέμμα, καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει να δώσει στο παιδί του το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης αδέρφια