Κρίση στη σχέση της Δανάης Μπάρκα! Ποιος ο ρόλος του Ρουβά

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίση στη σχέση της Δανάης Μπάρκα! Ποιος ο ρόλος του Ρουβά

"Σύννεφα" έχουν μάλλον σχηματιστεί ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον σύντροφο της Πάνο Αδαμόπουλο, με τις φήμες να θέλουν ως νέο της σύντροφο τον Απόστολο Ρουβά.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης βγήκε στον αέρα της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται", και υποστήριξε ότι πιθανώς η σχέση του ζευγαριού να περνάει μια κρίση. Δείτε εδώ την εξομολόγηση της Δανάης για την εκπομπή!

Ο ίδιος όμως θέλησε να κρατήσει τις ισορροπίες αναφέροντας ότι πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Δανάη Μπάρκα και εκείνη του είπε ότι εκείνη την ώρα ήταν μαζί με τον σύντροφό της Πάνο.

Οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση με τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος πλέον αποτελεί και συνεργάτης της στην εκπομπή της Πάμε Δανάη.

Ένα πρόσφατο κοινό ταξίδι της Δανάης με τον Απόστολο είναι μια παραπάνω αφορμή να πιστέψουμε ότι ίσως κάτι να συμβαίνει μεταξύ τους, και όχι στα πλαίσια του φιλικού.

φωτογραφία μπάρκα με ρουβά

φήμες για δανάη και απόστολο

δανάη και απόστολος

Απόστολος Ρουβάς: Στο instagram του έχει φωτογραφίες μόνο με μία κοπέλα!

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο γοητευτικός αδερφός του αγαπημένου μας Σάκη, έφτιαξε πρόσφατα λογαριασμό στο instagram λόγω της καινούργιας του τηλεοπτικής εμφάνισης και στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει απεικονίζεται μόνο μια κοπέλα.

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα! Την περίοδο αυτήν έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον ίδιο αλλά και τις σπεσιαλιτέ του καθημερινά στην νέα πρωινή εκπομπή του MEGA "Πάμε Δανάη" για την οποία, λίγες μέρες πριν, της ετοίμασε ένα από τα χειρότερα της φαγητά και η αντίδραση της ήταν ξεκαρδιστική!

Ο Απόστολος παρέμεινε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κέρκυρα, από όπου και κατάγεται. Δούλευε στον χώρο της εστίασης στο νησί των Φαιάκων όταν το 2014 αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει τη θέση το μετρ σε γνωστό hip εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας όπου μάλιστα είχε συμβεί και ένα περιστατικό που είναι και ενδεικτικό του πόσο μοιάζει με τον Σάκη. Μία κοπέλα, μόλις τον αντίκρισε, η οποία προφανώς ήταν... Ρουβίτσα άρχισε να φωνάζει μέσα στον κόσμο "Θεέ μου, ο Σάκης! Είναι εδώ ο Σάκης!".

Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες στο instagram:

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined