Όλη η αλήθεια για την είσοδο του Νίκου Μουτσινά στο Big Brother

Θα τον δούμε τελικά στο παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλη η αλήθεια για την είσοδο του Νίκου Μουτσινά στο Big Brother

Κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο "Μεγάλος Αδερφός" βγήκε σε τηλεφωνική γραμμή με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να μείνει άναυδος με αυτά που ακολούθησαν. Μάλιστα, του πρότεινε να μπει στο Big Brother για μια μόλις ημέρα!

Δυστυχώς όμως, ακόμα και αν το ήθελε ο Νίκος Μουτσινάς, οι συνθήκες δεν θα το επέτρεπαν. Και αυτό γιατί οι παίκτες βρίσκονται εντός του σπιτιού αρκετό καιρό και είναι ασφαλείς από την άποψη του κορωνοιού, με αποτέλεσμα να απαγορεύεται να έρθουν σε επαφή με πρόσωπο από τον "έξω κόσμο" μιας και μπορεί να είναι μολυσμένος με τον ιό.

Όπως και να έχει, σίγουρα θα ήταν ξεκαρδιστική η είσοδος του παρουσιαστή στο παιχνίδι! Δείτε εδώ την αποκάλυψε για την εκπομπή του!

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς - Το τηλεφώνημα που τον «τάραξε» στον αέρα της εκπομπής

Στη σημερινή του εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» κανονικά με ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα που δέχθηκε στη στήλη, «Λύνουμε τα ερωτικά σας». Μία "τηλεθεάτρια" τον κάλεσε και τον «τάραξε» για τα καλά στον αέρα, με τον παρουσιαστή να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Η στήλη αυτή έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες των τηλεθεατών και όχι μόνο αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς δέχεται τηλεφωνήματα από celebrities που του διηγούνται τις δικές τους ερωτικές ιστορίες.

Σειρά αυτή τη φορά είχε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μιλώντας πολύ σιγά του εξήγησε πως θέλει έναν άντρα που να φοράει στολή. Η ιστορία της είχε τρελάνει για τα καλά τον Νίκο Μουτσινά με την Δέσποινα Μοιραράκη να του φωνάζει στο τέλος πως αν περίμενε από αυτόν δε θα έβρισκε ποτέ άντρα, αλλά ευτυχώς βρήκε τον ναύαρχό της.

Μόλις κατάλαβε ο παρουσιαστής ποια τον είχε πάρει τηλέφωνο ξέσπασε σε γέλια και της είπε πως άνετα θα μπορούσε να έχει γίνει ηθοποιός.

Αργότερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είδαμε και τη Δούκισσα Νομικού να μιλάει για τον γάμο της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.