Ελεονώρα Μελέτη: Θα τα χάσετε με την θέα που έχει το πατρικό της σπίτι!

Πανέμορφη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Θα τα χάσετε με την θέα που έχει το πατρικό της σπίτι!

Η Ελεονώρα Μελέτη χρησιμοποιεί καθημερινά τα social media, δημοσιεύοντας σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες, συνήθως από οικογενειακές στιγμές και συγκεντρώσεις.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το πατρικό της σπίτι και θέλησε να μας δείξει την πανέμορφη θέα που έχει.

Να σημειώσουμε πως στον Πειραιά μένει η γιαγιά της, με την οποία περνούσε αρκετό χρόνο στα παιδικά της χρόνια.

"Σήμερα πήγα επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς μου. Πάντα μου αρέσει να πηγαίνω στον Πειραιά. Εκεί μεγάλωσα, εκεί είναι το σπίτι μου. Όλα είναι αλλιώς εκεί. Ο αέρας, οι μυρωδιές, η αναμνήσεις, η ασφάλεια....", έγραψε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη, σε μία φωτογραφία που ποζάρει με την πολυαγαπημένη της γιαγιά.

ελεονώρα μελέτη με τη γιαγιά της

θέα από το πατρικό σπίτι της μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε με τον σύζυγο και την κόρη της

Ακόμη μια οικογενειακή φωτογραφία αποφάσισε να μοιραστεί, το βράδυ της Παρασκευής με τους followers της στο Ιnstagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ο συζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, έχει στην αγκαλιά την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

"Τη βρήκα τυχαία, σκρολάροντας παλιές φωτογραφίες. Και απλά χαμογέλασα και την ποσταρα, όπως θα την καρφίτσωνα στο ψυγείο αν την είχα σε χαρτί", έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη σύζυγος και μαμά στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δεν θα φανταστείτε τι κατοικίδιο έχει η Μελέτη!

Δείτε τη δημοσίευση της Ελεονώρας Μελέτη με το σύζυγο και το παιδί της:

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

"Ώρα για Μελέτη": Αυτό είναι το σύνολο της Ελεονώρας που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέκαθεν ήταν γνωστή για τις στυλιστικές της επιλογές. Κάνει τα πιο σικ ντυσίματα και όλα τα υποστηρίζει στο έπακρο. Στο σημερινό επεισόδιο (01/10) "Ώρα για μελέτη" μας άφησε πάλι με το στόμα ανοιχτό.

Από την παλέτα των χρωμάτων, το άσπρο και το μαύρο είναι πάντα η πιο safe επιλογή. Συνδυάζονται με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και δύσκολα δεν θα αναδειχθεί ωραία σε έναν σωματότυπο. Στην Ελεονώρα, δε, ο συνδυασμός αυτός ήταν το κάτι άλλο!

Λευκό πουκάμισο με ασπρόμαυρη φούστα και ένα ζευγάρι μαύρες σικ γόβες. Δες εδώ το σύνολο!