Ελεονώρα Μελέτη: Δήλωσε πως έχει κατοικίδιο έναν....

Μας άφησε όλους άφωνους!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Δήλωσε πως έχει κατοικίδιο έναν....

Η Ελεονώρα Μελέτη κατά την διάρκεια της εκπομπής της, αμέσως μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ που είχε να κάνει με έναν πύθωνα αποκάλυψε πως και εκείνη έχει έναν στο σπίτι της, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

«Δεν θέλω να σας προκαλέσω τρόμο αλλά έναν τέτοιο πύθωνα τον έχω και στο σπίτι. Τον βρήκα έτοιμο μαζί με τον άντρα μου. Δεν τον έχω αγγίξει, ούτε τον βγάζω βόλτα, οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι. Έχει δικό του σαλόνι ο πύθωνας, μακριά από εμάς!», είπε γελώντας η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε εδώ τις τελευταίες της δηλώσεις για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου!

Ελεονώρα Μελέτη πύθωνας

Τέλος στην συνεργασία Μάνεση - Μελέτη! Τα πάνω κάτω στον ALPHA

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν και επίσημα στη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση.Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, στην παρουσιάστρια ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη από διευθυντικά στελέχη του Alpha, το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση.

Πλέον η επιμέλεια της εκπομπής της, «Ώρα για Μελέτη» περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης.

«Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες με διευθυντικά στελέχη του Alpha και χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε και τυπικά η λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση.

Η επιμέλεια της εκπομπής περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. Με αυτά τα άτομα θα έχει από εδώ και πέρα επαφές η Ελεονώρα Μελέτη. Θα έχει περισσότερο λόγο στην επιμέλεια της εκπομπής της και θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και κάποιες διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελεονώρα Μελέτη. Άναυδοι έμειναν με την είδηση που κυκλοφώρησε για τον Μάνεση!