Άγριο άδειασμα στο GNTM - "Τους βρίσκω ελεεινούς, βρίσκω φρικτές αυτές τις επιτροπές"

Ποιος τους τα "χώνει";

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριο άδειασμα στο GNTM -

O Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, ο οποίος εξέφρασε τον λόγο που δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτικό ριάλιτι ως μέλος κριτικής επιτροπής και αναφέρεται μάλιστα στο GNTM.

Δείτε εδώ το άδειασμα του προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Γιατί δεν συμμετέχεις σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας ως κριτική επιτροπή;

Με βλέπεις να μπορώ να συγκυβερνήσω κάτι με κάποιον από αυτούς; Καταρχάς, αν είχα πάει εκεί, θα είχα γίνει βαμπίρ και θα τους είχα φάει όλους.

Τι σε ενοχλεί, τι σε «χαλάει»;

Τους βρίσκω ελεεινούς, βρίσκω φρικτές αυτές τις επιτροπές, όλους μαζί. Την Βίκυ Καγιά τη συμπαθώ, την ξέρω πολλά χρόνια, αν και αυτή παίζει ένα ρόλο, όλοι παίζουν ρόλους, εγώ δεν μπορώ να παίξω τέτοιο ρόλο.

Δεν είναι κανένας τους αληθινός;

Όχι. Βέβαια δεν το βλέπω συνέχεια για να ξέρω, αλλά δεν είναι αληθινοί, από αυτά που ακούω και λένε. Ο Ανδρέας Βουτσινάς, που ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, μου έλεγε ότι θα ήμουν εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά δεν θα ήμουν καλός πρακτικά, γιατί «από την ώρα που ξυπνάς, μέχρι που κοιμάσαι, παίζεις ρόλο», επειδή πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αυτό είναι αλήθεια, παίζω συνέχεια ρόλους.

Νίκος Αποστολόπουλος

Νίκος Αποστολόπουλος: "Αδειάζει" Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

"Αδειάζει" Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Νίκος Αποστολόπουλος, χωρίς ενδοιασμούς! Ο ίδιος είπε δημόσια την προσωπική του γνώμη για τους νέους κριτές!

Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο ο ίδιος δεν δίστασε να σχολιάσει τους κριτές αγαπημένων ριάλιτι και να τους "βάλει" στον τοίχο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Η Έλενα Χριστοπούλου, λόγω των πρακτορείων μοντέλων έχει εξασκηθεί το μάτι της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέρει από μόδα; Από πού; Ας λέει ότι είναι κάτι. Κι εγώ λέω ότι είμαι ο νέος Πάπας. Και όλες αυτές οι γελοίες που κάνουν τους κριτές στην τηλεόραση έχουν και άποψη. Εγώ δεν είδα καμία να φοράει τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη και να κάνει καριέρα. Ποια καριέρα έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με δουλεύεις; Δεν την ξέρει ούτε η μάνα της».

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο.