The Voice Highlights: Ο "τσακωμός" Μουζουράκη με Παπαρίζου, η σπάνια ασθένεια παίκτη και το "άκυρο" στον...

Όλα είδαμε χθες 18/10

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice Highlights: Ο

Ακόμη ένα επεισόδιο του The Voice παρακολουθήσαμε χθες 18/10, το οποίο είχε από όλα. "Άκυρα" στους κριτές, ένα "τσακωμό" ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την συγκλονιστική εξομολόγηση παίκτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

The Voice: H παίκτρια που μάγευσε τους κριτές και το άκυρο στον Μουζουράκη

Η Ίρις Μουτούς με τη συγκλονιστική ερμηνεία της εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές. Μπορεί όλοι περίμεναν να πάει στην ομάδα του Σάκη, εκείνη όμως έκανε την ανατροπή. Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε τα πάντα για να πάει στην ομάδα του, εκείνη ωστόσο του έριξε άκυρο και δείτε σε ποιανού την ομάδα πήγε...

«Κάγκελο» οι κριτές με τον ηθοποιό σε escape rooms τρόμου

Όταν οι κριτές άκουσαν ότι ο Στέφανος Μαγκλάρας είναι ηθοποιός σε δωμάτια απόδρασης τρόμου, έμειναν άφωνοι! Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα, ήθελε να μάθει περαιτέρω για τα escape rooms μιας και δεν έχει πάει ποτέ και γελούσε αμήχανα με όλα όσα έλεγε. Επίσης, επιστρέφει στο The Voice το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο..

The Voice Highlights

«Καβγάς» Μουζουράκη - Παπαρίζου - Στράβωσε η Έλενα με την ατάκα του

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε τα πάντα για να έχει στην ομάδα του την Βαλέρια. Αφού της είπε τα καλύτερα, τόνισε ότι συνήθως οι όμορφες γυναίκες καταλήγουν στον Σάκη ή την Έλενα, στη συνέχεια μάλιστα, της είπε να μην πάει στην Παπαρίζου γιατί δεν αφιερώνει σωστά τον χρόνο με τους μαθητές της και τότε ήταν που της την «είπε».

Η σπάνια ασθένεια παίκτη που μπορεί να προκαλέσει ολική απώλεια ακοής

Ο 26χρονος Νικόλας από την Πάτρα αποφάσισε να πάει στο σόου για να κυνηγήσει το όνειρό του αν και αντιμετωπίζει ένα αυτοάνοσο!

«Έχω ένα αυτοάνοσο, χάνω ποσοστά της ακοής… τώρα έχω χάσει το 80% από το δεξί αφτί, το άλλο είναι μία χαρά… όταν βγήκε στην επιφάνειά το πρόβλημά μου δεν μπορούσα να τραγουδήσω, τώρα είπα να κάνω μία τελευταία προσπάθεια…», εξομολογήθηκε.

 The Voice 18/10