Επιστρέφει στο The Voice το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο - Έγινε η αποκάλυψη

Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στο The Voice το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο - Έγινε η αποκάλυψη

Μία απρόσμενη είδηση «έσκασε» σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, καθώς όπως έγινε γνωστό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στο The Voice ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που πέρασαν από το show.

Πολύς λόγος είχε γίνει για τα πρόσωπα που θα βρεθούν στη νέα σεζόν του αγαπημένου show του ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι πως πέρα από τους 4 κριτές, είδαμε τελικά τον Γιώργο Λιανό να εμφανίζεται μόνος του στη σκηνή αλλά και στα backstage, παρόλο που πέρυσι είχε στο πλευρό του τη Χριστίνα Μπόμπα.

Αυτό είναι το πολυσυζητημένο πρόσωπο που επιστρέφει στο The Voice

Σε λίγο καιρό ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την Λάουρα Νάργες να επιστρέφει στο show και να αναλαμβάνει τα backstage!

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει αρκετά θετική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Με τον Γιώργο Λιανό έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, έχουμε δουλέψει μαζί και στο παρελθόν, είναι πολύ καλός στη δουλειά του και έχω να πω μόνο τα καλύτερα για εκείνον» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε βέβαια πως το The Voice συνεχίζει να σαρώνει στο ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε.

The Voice: Αυτή είναι η παίκτρια που έχει πάρει σβάρνα τα μουσικά shows!

To βράδυ της Κυριακής (12/10), έκανε την εμφάνιση στη σκηνή του "The Voice" η Ειρήνη Περικλέους, η οποία μάγεψε κριτές και τηλεθεατές με το βιολί της! Η ίδια όμως είχε συμμετάσχει παλαιότερα και σε άλλα μουσικά shows.

Η Ειρήνη πριν αρκετά χρόνια είχε λάβει μέρος στο «Junior Music Stars» στο ΣΚΑΙ στο παρελθόν. Η επιτυχία της ήταν μεγάλη καθώς είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό!

Ωστόσο, μεγαλύτερη πια, συμμετείχε και στο X Factor του OPEN, όπου εξέπληξε τους κριτές και το κοινό με την ερμηνεία της, αλλά και το βιολί της. Αν και στις auditions έκανε τους κριτές να σηκωθούν όρθιοι από τη μαγική της ερμηνεία, στα chair challenge δεν κατάφερε να προκριθεί στα lives.Στο πρόσφατο επεισόδιο του Τhe Voice, ερμήνευσε το «Ι put a spell on you». Tελικά, κατάφερε να γυρίσει τρεις καρέκλες, καθώς η Έλενα Παπαρίζου θεώρησε την ερμηνεία της λίγο υπερβολική. Ποια είναι η πρώην γνωστή παίκτρια του παιχνιδιού που έπεσε θύμα παρενόχλησης;